Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport

Ştiri din sportViitorul Ghimbav a promovat în Liga a III-a

Email

      Sîmbătă, 24 iunie, a avut loc manşa retur a barajul pentru accederea în eşalonul trei al fotbalului românesc. Astfel 42 de formaţii s-au luptat pentru un loc în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Cîştigătoarea Campionatului Judeţean din Braşov, Viitorul Ghimbav a fost repartizată să joace cu cîştigătoarea judeţului Mureş, Mureşul Roşii-Munţi. În manşa tur disputată în localitatea mureşeană, fotbaliştii din Ghimbav s-au impus fără emoţii cu scorul de 2-0. În manşa retur ce a avut loc la Ghimbav cele două formaţii au remizat 2-2, iar Viitorul Ghimbav va juca începînd cu sezonul viitor în Liga a III-a. În faţa unui stadion plin, fotbaliştii din Ghimbav au început timorat meciul. După două mari ocazii de gol, oaspeţii au reuşit deschiderea scorului cu şase minute înainte de finalul primei părţi. În ultimul minut al primei reprize Viitorul putea restabili egalitatea pe tabela de marcaj dar atacantul Feraru şutează puţin pe lîngă poartă din 12 metri. În repriza secundă s-a jucat pe contre. Oaspeţii, neavînd ce pierde, au ieşit la joc iar în minutul 49 mai punctează o dată, 0-2, rezultat la care jocul mergea spre prelungiri. Feraru înscrie pentru Viitorul în minutul 52. În ultimul minut de joc Viitorul mai înscrie o dată prin Oprea şi reuşeşte să promoveze. Astfel judeţul Braşov are în acest moment trei formaţii care activează în Liga a III-a: Înfrăţirea Hărman, FC Rîşnov şi Viitorul Ghimbav. Formaţia din Avrig a reuşit şi ea să promoveze în Liga a III-a. În tur fotbaliştii din Avrig s-au impus la limită, pe propriul teren, contra cîştigătoarei din judeţul Argeş, Unirea Bascov. În retur FC Avrig s-a impus mai clar cu scorul de 3-1 şi reuşeşte să îşi îndeplinească obiectivul. ( Bogdan DRAGOŞ)

 

Fotbal, Liga 1

Email

 LPF a anunţat echipa ideală a sezonului 2016-2017 din Liga 1. Antrenorul sezonului a fost desemnat Gheorghe Hagi, care a cucerit titlul în Liga 1 alături de FC Viitorul.
Portar: Florin Niţă (FCSB/29 ani/29 jocuri.
Mijlocaşi: Romario Benzar (Viitorul/25 ani/34 jocuri), Ionuţ Larie (CFR Cluj/30 ani/36 jocuri), Kevin Boli (Viitorul/26 ani/33 jocuri), Marko Momcilovic (FCSB/30 ani/32 jocuri)
Mijlocaşi: Sergiu Hanca (Dinamo/25 ani/33 jocuri), Constantin Budescu (Astra/28 ani/27 jocuri), Florinel Coman (Viitorul/19 ani/28 jocuri).
Atacanţi: Andrei Ivan (CS U/20 ani/33 jocuri), Adam Nemec (Dinamo/31 ani/28 jocuri), Denis Alibec (Astra/FCSB/26 ani/27 jocuri)
Antrenor: Gheorghe Hagi (Viitorul/52 ani)

 

În ediţia tipărită

Corupţii din judeţul Braşov, trimişi în judecată

 

      Încă un dosar trimis în instanţă de DNA pe numele fostului preşedinte al CJ Braşov. ,,Lotul Căncescu“, format din primarii din Jibert, Şercaia, Beclean, Grapă Sebastian &Comp. Listă lungă de infracţiuni: dare şi luare de mită, abuz în serviciu, complicitate la abuz, mărturie mincinoasă, favorizarea infractorului. Bugetul judeţului Braşov a fost prejudiciat cu suma de 2.727.178,08 lei prin fapte de corupţie săvîrşite de fostul preşedinte al CJ Braşov, Aristotel Căncescu, şi apropiaţii lui, primari şi consilieri judeţeni. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
,,Este, clar, o schimbare în Făgăras“

 

     Gheorghe Sucaciu ocupă fotoliul de primar al municipiului Făgăraş de un an de zile. A venit în Primăria Făgăraş cu experienţa a două mandate la Drăguş, unde a reuşit să transforme comuna în cea mai frumoasă din România, premiu acordat de Asociaţia Celor Mai Frumoase Sate din România. Vrea şi la Făgăraş să realizeze proiecte măreţe care să transforme municipiul, spune el, într-unul turistic. ,,În doi–trei ani, Făgăraşul va fi schimbat cu totul” spune primarul. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 779 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 702
Număr afişări conţinut : 3799984

Horoscop zilnicZiare