Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport

Ştiri din sportCupa ,,Ruse“ la Karate

Email

 

     Sîmbătă, 10.02 a.c., s-a desfăşurat la Ruse, în Slovenia, ,,Traditional International S.K.I.F Torunament Ruse“. La acest eveniment au participat 300 de sportivi din 6 ţări: Slovenia, Serbia, Portugalia, Ucraina, Ungaria şi România. Lotul României a fost alcătuit din 37 de sportivi din cadrul celor două cluburi făgărăşene de Karate: C.S.M. Făgăraş şi C.S.S. Făgăraş. Sportivii făgărăşeni au fost coordonaţi de către antrenorii Ioan Rîmbeţ, antrenor de lot şi Sensei Gheorghe Țeţu din partea C.S.M. Făgăraş şi Luca Bora Anne-Marie, antrenor în cadrul C.S.S. Făgăraş pentru secţia karate. Sportivii făgărăşeni au avut o prestanţă de excepţie, reuşind să obţină 22 de medalii la probele de kata şi kumite individual şi pe echipe. Clasamentul pe ţări a fost următorul: România locul I, urmată de Portugalia şi Ucraina. Sportivii făgărăşeni au avut un palmares impresionant: 7 medalii de aur , 8 medalii de argint şi 7 medalii de bronz. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat următorii sportivi: Velicea Eliza, Czika Marcus, Olaru Ciprian şi Rîmbeţ Ioan (kata individual); Marian Maria şi Streza Alexandra (kumite individual); echipa formată din Cotârlan Elena, Galici Anna şi Marian Maria (kumite echipe feminin). Medalii de argint au obţinut următorii sportivi: Tănăsescu Alexia, Marian Maria, Giurgiu Radu Eugen, Slabu Mario, Aldeş Claudiu şi echipa de kata masculin formată din sportivii Aldeş Claudiu, Marian Vlad şi Toderel Alessio. S-a remarcat şi echipa de kumite masculin formată din sportivii Aldeş Claudiu, Olaru Ciprian, Pandrea Cătălin şi Ciuban Paul. Echipa de kumite feminin formată din sportivele Streza Alexandra, Manea Amina şi Marian. Medaliile de bronz au fost obţinute de următorii sportivi: Răzvan Marin, Marin Alex, Marian Vlad, Clement Alexandru, Marian Casiana, Manea Amina, precum şi echipa de kata feminin formată din Bărdaş Alexia,Botoran Ștefania şi Scarlat Carla. ,,Această competiţie a fost un bun test pentru sportivii care vor participa la programul competiţional intern şi internaţional al anului 2018“ a declarat Ioan Rîmbeţ, antrenorul lotului. Aceasta a fost cea de-a 41-a ediţie organizată de S.K.I.F. ,,Sînt foarte mulţumit de prestaţia sportivilor noştri ţinînd cont de faptul că a fost un turneu puternic la care au participat sportivi foarte valoroşi şi le doresc în continuare să abordeze performanţa sportivă cu aceeaşi seriozitate“ a spus antrenorul Gheorghe Țeţu. (Ștefan BOTORAN)

 

Handbal, Liga Naţională

Email

     Duminică, 11 februarie, a avut loc o nouă etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin. CSM Făgăraş a evoluat în deplasare pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti. S-au întîlnit două formaţii cu obiective diferite. ,,Roş-albaştri“ ,,ţintesc“ titlul, în timp ce formaţia făgărăşeană speră să se salveze de la retrogradare. După retragerea formaţiei din Odorhei şansele de-a evolua şi anul următor în prima Ligă pentru CSM Făgăraş au crescut. Handbaliştii făgărăşeni mai trebuie să evite un singur loc, retrogradabil direct. Meciul cu Steaua s-a jucat de la ora 11.00 şi a fost transmis la TV. La finalul unui joc dominat de formaţia gazdă, steliştii s-au impus fără emoţii la nouă goluri diferenţă, 32-23, după ce la pauză scorul era 18-7 pentru gazde. În prima repriză handbaliştii făgărăşeni nu s-au regăsit. Au făcut, probabil, cea mai slabă repriză din acest an, reuşind să înscrie doar şapte goluri. În repriza secundă, Steaua a mai ,,redus motoarele“, iar CSM Făgăraş a pierdut la nouă goluri diferenţă. Şi în acest joc, CSM-ul a ratat nepermis de mult pentru acest nivel ceea ce le-a uşurat munca handbaliştilor din Bucureşti. Pentru CSM Făgăraş urmează o nouă partidă extrem de dificilă, tot în deplasare, la Baia Mare. Ambele formaţii se luptă pentru acelaşi obiectiv. Meciul va avea loc joi, 15 februarie, cu începere de la ora 18.00. CSM Făgăraş a început partida cu Steaua în următoarea formaţie: Fuică, Bejenariu, Vaidasigan, Mateoniu, Acatrinei, Constantinescu, Dedu. Pe parcursul jocului au mai mai evoluat: Ivanov, Bahan, Filip, Huta. Principalii marcatori pentru CSM Făgărăaş în acest joc au fost: Bejenariu-7 goluri; Constantinescu-4 goluri, Vaidasigan-3 reuşite. (B.D.)

 

Fotbal, Liga 1

Email

Timişoara-Voluntari 2-3
Astra-Mediaş 4-3
Juventus-Viitorul 0-1
FCSB-CFR 1-1
Craiova-Sepsi 1-0
Partidele Iaşi-Botoşani şi Chiajna-Dinamo s-au disputat după închiderea ediţiei.

Etapa viitoare
Vineri 16 februarie
Mediaş-Juventus 18.00
Voluntari-Craiova 20.45
Sîmbătă 17 februarie
Sepsi-Chiajna 18.00
CFR-Astra 20.45
Duminică 18 februarie
Timişoara-Iaşi 18.00
Dinamo-FCSB 20.45
Luni 20 februarie
Viitorul-Botoşani 20.45
 

 

Anunturi!

Primaria Victoria angajeza

 

     Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcţiii publice de execuție vacante:


• Consilier I principal in cadrul Compartimentului Urbanism , Amenjarea Teritoriului și investiții – Birou Tehnic
• Consilier I debutant in cadrul Compartimentului Control Comercial- Biroul Impozite și taxe Locale
• Inspector I debutant in cadrul Compartimentului Executare Silită - Biroul Impozite și Taxe Locale

 

Detalii AICI 

 
ANUNT PUBLIC (click)

     UAT ORASUL VICTORIA, titular al proiectului “EXECUTIE RETEA APA CARTIER LOCUINTE STR. AVRAM IANCU, STR. BADEA CARTAN, STR. OCTAVIAN PALER SI STR. GRIGORE MOISIL” anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de continuare a procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare a proiectului,

În ediţia tipărită

„Nici în Italia nu sînt salarii asa de mari ca în primărie"

     Salariile bugetarilor  din primării şi unităţile subordonate  au atins valori care i-au şocat pe contribuabili. Sînt funcţionari care pleacă acasă lunar cu mii de euro, chiar dacă efectuează aceeaşi muncă precum atunci cînd aveau o leafă de 8 ori mai mică. Multe categorii de funcţionari publici iau salarii mai mari decît preşedintele ţării sau decît primarul. Oricum ar fi, leafa nu este proporţională cu respectul faţă de cetăţean, sînt de părere făgărăşenii. . (continuare doar în ediţia tipărită)
Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 649 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 747
Număr afişări conţinut : 4044403

Informatii utileZiare