Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri locale

Ştiri localePelerini la locurile sfinte

 

Col. (r) Alexandru Mazilu la Muntele Athos

     Despre Muntele Athos se ştie că se află sub patronajul Maicii Domnului şi este templul Ortodoxiei. Este muntele călugărilor care au ales să trăiască în comuniune cu Dumnezeu şi cu Duhul Sfânt. De-a lungul veacurilor s-au clădit aici multe mănăstiri şi schituri în care rugăciunile şi cîntările ortodoxe se înalţă spre cer. Smerenia care-i caracterizează pe călugării de la Athos poate fi împărtăşită şi mirenilor care vor să afle la faţa locului de ce este deosebită ,,Grădina Maicii Domnului".

Citeşte mai mult...
 

Jaf la Jibert

Email

 

 

,,M-a forţat să intru în ACT aşa cum comuniştii au făcut cu bunicul meu"

Susţine Viorel Bărbătei, un localnic din Dacia despre fostul primar al comunei Jibert, Marian Pâtea, cel care este bănuit că trage sforile la asociaţia cu venituri de 219 miliarde de lei din subvenţii

Citeşte mai mult...
 

Omor din culpă în cazul micuţei Diana Roşca

Email

 

 

      Au trecut două luni şi jumătate de la decesul fetiţei de 3 ani, Diana Maria Roşca, la Spitalul Municipal Făgăraş, iar familia nu cunoaşte cauza reală a decesului sau dacă de moartea ei se face cineva răspunzător.

Ce se ştie este faptul că un dosar de cercetare a ajuns pe masa procurorilor

Citeşte mai mult...
 

Ramurile de finic

Email

 

 

Floriile sînt prăznuite de creştni duminică, 5 aprilie 2015

     ...Şi de atunci finicul a rămas semnul speranţei şi al măreţiei. Această poveste s-a spus din gură în gură de atunci şi pînă acum iar noi v-o aşternem aici, aşa cum ne-a fost spusă de la cei care ne-au închinat la icoane şi ne-au învăţat să facem cinstitul semn al Sfintei Cruci.

Citeşte mai mult...
 

Elevii care iubesc chimia

Email

 

 

Patru elevi de la Liceul Teoretic ,,I.C.Drăguşanu" din Victoria şi-au devansat colegii de la şcolile din Braşov într-o competiţie judeţeană

     Patru elevi de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu" au particitat în data de 20 martie a.c., la concursul judeţean de chimie în cadrul Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice ,,Chimie, prieten sau duşman"

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 4

Caută in site ...

Curs valutar BNR

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Vizitatori online

Avem 987 vizitatori online

Vremea in Fagaras

Horoscop zilnic

Informatii utile

Publicitate

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 668
Număr afişări conţinut : 2464219


 

Magazinul de Ziare Ziare