Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri locale

Ştiri localeRadiografia sărăciei

 

 

      În societatea anului 2014 pericolele vin parcă de niciunde, iar toată lumea pare expusă, la locul de muncă, pe stradă, în magazine, la şcoală, la biserică şi chiar la medic. Fiecare îşi ia măsurile de protecţie aşa cum consideră că este mai bine folosind ca informaţie statisticile întocmite de specialişti. Conform acestora, la Făgăraş este în creştere pericolul TBC, sifilis şi SIDA care predomină în rîndul categoriilor de cetăţeni defavorizaţi ce trăiesc în sărăcie, mizerie şi analfatetism.

Citeşte mai mult...
 

Şatra de ţigani şi pocalele de aur

Email

 

 

 Mareşalul Antonescu a vrut să cureţe România de ţigani deportîndu-i în Transnistria  Într-o iarnă au murit jumătate din ţiganii deportaţi la Bug  Bătrînii corturari din Comăna de Jos şi din Arpaşu de Jos povestesc şi astăzi cu groază despre calvarul trăit în Transnistria  De ce-şi reneagă originile rromii de astăzi?

 

Citeşte mai mult...
 

Liceul care respectă numele peregrinului transilvan

Email

 

 

Liceul Teoretic ,,I.C. Drăguşanu" din Victoria este singurul din Ţara Făgăraşuli cu promovabilitate 100% la bacalaureat, iar în judeţ stă alături de CN ,,Andrei Şaguna" Vor să fie studenţi la medicină, informatică şi ASE

     Liceul Teoretic din Victoria îşi numără reuşitele din anul şcolar care tocmai s-a încheiat.

Citeşte mai mult...
 

Comemorarea de la Cruce

Email

 

 

      Un copil de cîţiva anişori arăta altuia cam de aceeaşi vîrstă cu el numele străbunicului lui incrustat pe Crucea de la Mănăstirea Brâncoveanu. Este Ghiţă Haşu, partizanul din Munţii Făgăraşului din Pojorta care a întregit grupul condus de Ion Gavrilă Ogoranu în lupta armată împotriva regimului comunist care a fost executat prin împuşcare la Jilava în 1957.

Citeşte mai mult...
 

Lacăt pe Viromet şi Nitroporos?

Email

 

 

Dacă Ioan Nicolae face ceea ce spune, atunci fabricile Viromet şi Nitroporos se închid definitv Peste 1000 de locuri de muncă vor fi desfiinţate în următoarea perioadă.  

  Dacă omul de afaceri Ioan Nicolae, patronul Interagro, şi face ceea ce spune, atunci Viromet Victoria şi Nitroporos Făgăraş se închid definitiv.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 5

Caută in site ...

Curs valutar BNR

FaceBook

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Portretul luptatorului la tinerete

Vizitatori online

Avem 1014 vizitatori online

Vremea in Fagaras

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 648
Număr afişări conţinut : 1606495

Cartea

Publicitate

Horoscop zilnic 2011

Informatii utile 

Magazinul de Ziare Ziare