Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri locale

Ştiri locale„Mă duc si iau biserica, pentru că-i a mea“

 

 

spune Gheorghe Dobrin din Ohaba care şi-a tapetat gospodăria cu icoane La loc de cinste între sfinţii lui Dobrin stau Căncescu şi Johannis

     Nu poate trece neobservată casa familiei Dobrin din Ohaba. Chiar la intrarea în sat, la nr. 11, o casă sărăcăcioasă cu pereţii exteriori tapetaţi cu icoane şi desene religioase, iar în curte nu mai este loc de nimic, peste tot sînt statuete, icoane, cruci, steaguri cu însemne religioase.

Citeşte mai mult...
 

Azur este noua lor casă

Email

 

 

      Le-a promis că nu vor ajunge niciodată la mila statului atunci cînd mama lor a murit răpusă de cancer. Dar după şase ani, tatăl lor a chemat asistenţii sociali să întocmească documentele pentru internarea celor trei copii ai lui într-un centru de plasament.

Citeşte mai mult...
 

Tradiţii de august în Ţara Făgăraşului

Email

 

 

Sărbătoare la Mănăstirea Brâncoveanu

     În data de 15 August a.c., cu ocazia praznicului Adormirii Maicii Domnului-Sfînta Marie Mare, a fost oficiată la Mănăstirea Sâmbăta de Sus Sfânta Liturghie.

Citeşte mai mult...
 

Templul Ursitelor, locul unde se împlinesc dorinţele

Email

 

 

      În urmă cu 16 ani, grota de la Şinca Veche era acoperită de bălării, nici măcar localnicii nu vroiau să-şi amintească vreo legendă sau vreo istorioară a ei. Sătenii treceau grăbiţi pe drumul de ţară care ducea spre terenurile lor fără măcar să se oprească lîngă zidurile groase din piatră.

Citeşte mai mult...
 

Au încercat să mintă o tară întreagă

Email

 

 

      Ziua de joi, cea în care toată lumea aştepta cu sufletul la gură datele privind creşterea economică pe al doilea trimestru, dar şi pe primul semestru din acest an, a fost marcată de bîlbe, minciuni şi declaraţii halucinante ale guvernanţilor şi ale Institutului Naţional de Statistică (INS).

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 5

Caută in site ...

Curs valutar BNR

FaceBook

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Portretul luptatorului la tinerete

Vizitatori online

Avem 975 vizitatori online

Vremea in Fagaras

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 652
Număr afişări conţinut : 1657086

Cartea

Publicitate

Horoscop zilnic 2011

Informatii utile 

Magazinul de Ziare Ziare