Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri locale

Ştiri localeRomânia are un nou preşedinte

 

 

Cine este Klaus Iohannis, noul preşedinte al României
 

     Liderul opoziţiei liberale din România Klaus Iohannis a cîştigat alegerile prezidenţiale. Acest drum lung el l-a încheiat duminică cu o înfrîngere surpriză pentru primul ministru socialist Victor Ponta în al doilea tur.

Citeşte mai mult...
 

Film documentar despre Cetatea Făgăraşului

Email

 

 

Proiectul îndrăzneţ al făgărăşeanul Ciprian Skowronski este singurul care redă pe peliculă istoria castelului medieval de la Făgăraş Filmul documetar îmbinat cu elemente artistice este realizat în condiţii tehnice deosebite şi cu mult profesionalism Făgărăşeanul a suportat investiţia din propriul buzunar

 

Citeşte mai mult...
 

Bătrînii nimănui

Email

 

 

Elena Vîrje a ajuns să locuiască pe holul unui bloc din cauza speculanţilor imobiliari Pensionara doarme pe un fotoliu de răchită în frigul holului de bloc, un căţel încălzindu-i picioarele deja degerate Pensia nu-i permite plata unei chirii mult prea mari faţă de nivelul de trai al Făgăraşului Conducerea Primăriei Făgăraş este insensibilă la cazurile sociale din urbe precum a pensionarei evacuate

Citeşte mai mult...
 

Senatorul Sebastian Grapă audiat la DNA

Email

 

 

      Cercetările în dosarul penal ,,Căncescu" au fost extinse de procurorii anticorupţie pînă la zi, iar numărul persoanelor citate este în creştere. Oamenii legii caută să stabilească prejudiciul total adus Consiliului Judeţean Braşov de către conducerea forului judeţean prin intermediul contractelor încheiate de-a lungul anilor cînd preşedinte a fost liberalul Aristotel Căncescu.

Citeşte mai mult...
 

Răscoală împotriva tâlharilor, la Arpaşu de Sus

Email

 

 

Uniţi împotriva tîlharilor
 

     Sătenii din Arpaşul de Sus au dat o lecţie hoţilor care au acţionat pe raza satului lor în ultima vreme. Duminică, 9 noiembrie a.c., cinci hoţi au pătruns în casa unui bărbat de 85 de ani pe care l–au bătut, i–au furat alimentele pe care le–au găsit în frigider dar şi alte bunuri personale.

 

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 6

Caută in site ...

Curs valutar BNR

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Vizitatori online

Avem 1814 vizitatori online

Vremea in Fagaras

Informatii utile

Horoscop zilnic

Publicitate

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 669
Număr afişări conţinut : 2012424


 

Magazinul de Ziare Ziare