Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri locale

Ştiri localeMafia lemnului dfrişată de DNA Braşov

 

 

      Retrocedările ilegale şi tăierea masivă a pădurilor au ajuns pe masa procurorilor anticorupţie din Braşov care au scos la iveală nume sonore din politica românească implicate în astfel de acţiuni. După dosarul ,,Căncescu" a urmat ,,Mafia retrocedărilor" cînd DNA a audiat parlamentari, magistraţi şi oameni de afaceri din mai multe judeţe.

Citeşte mai mult...
 

Omagiu eroilor anticomunişti din Şoarş

Email

 

 Elevii Şcolii Gimnaziale din Şoarş au ţinut să-şi cunoască istoria satului şi au poposit la mormintele eroilor cu flori şi lumînări  Profesorii Ileana Haşegan, Claudiu Buitan şi preotul paroh Cristian Adomniţei au organizat şi sprijinit acţiunea elevilor  Invitata lor a fost Lucia Baki, director al ziarului Monitorul de Făgăraş şi coautor al volumului ,,Brazii se frîng, dar nu se îndoiesc" despre Rezistenţa Anticomunistă din Ţara Făgăraşului

Citeşte mai mult...
 

Terenuri luate cu japca pentru staţia de epurare

Email

 

 

Proprietăţile a zece făgărăşeni sînt afectate de lucrările la staţia de epurare a municipiului Făgărăşenii sînt purtaţi pe drumuri fără să li se rezolve problema

     Lucrările la staţia de epurare a municipiului bat pasul pe loc încă de la deschiderea şantierului în urmă cu cel puţin un an.

Citeşte mai mult...
 

Şanse pentru Ramona şi Denisa

Email

 

 

      Ramona Poplahov şi Denisa Mocanu din Victoria au ajuns pe mîini bune. Aşteaptă să fie operate la clinici de specialitate din Bucureşti avînd astfel şanse să trăiască. Ramona de 22 de ani suferă de boala Marfan, iar Denisa de 8 ani are boala oaselor de sticlă.

Citeşte mai mult...
 

Trăieşte din tatuaje

Email

 

 

Ioan Marin Ciuta a lăsat în urmă copilăria marcată de traiul din orfelinate şi îşi cîştigă existenţa făcînd tatuaje 

     Într-un cartier al mizeriei, sărăciei şi disperării aşa cum este cartierul Combinat din Făgăraş, un tînăr de 31 de ani a reuşit să-şi găsească o sursă de trai exploatînd nivelul de gîndire al locatarilor de aici.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 5

Caută in site ...

Curs valutar BNR

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Vizitatori online

Avem 1150 vizitatori online

Vremea in Fagaras

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 662
Număr afişări conţinut : 1876348

Informatii utile

Horoscop zilnic

Publicitate

Sondaj online

Pe cine veţi vota pentru funcţia de presedinte al României?
 

FaceBook 

Magazinul de Ziare Ziare