Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale

Ştiri locale



Accidentul care a îndoliat satul Crihalma

 

Alexandru Şchiopea de 21 de ani a decedat într-un cumplit accident rutier petrecut în judeţul Mureş Tînărul, student în anul II, mergea spre Cluj

     Satul Crihalma este, de duminică, în stare de şoc după ce un tînăr de 21 de ani a sfîrşit într-un grav accident rutier petrecut pe raza judeţului Mureş. Alexandru Ştefan Şchiopea n-a mai avut nicio şansă la viaţă, trupul său rămînănd prins între fiarele contorsionate.

Citeşte mai mult...
 

Afaceri necurate în jurul Poligonului de la Cincu

Email

 

      Comunitatea din Cincu a fost şocată să afle că parohul Florin Butum care slujeşte în sat de 10 ani a fraudat fondurile europene. Mulţi dintre enoriaşi nu cred în acuzaţiile procurorilor DNA, dar sînt alţii care zîmbesc atunci cînd vorbesc despre un nou scandal în care este implicată Biserica Ortodoxă.

Citeşte mai mult...
 

AVIV, la mîna Autorităţii sociale

Email

 

Funcţionarea azilului de bătrîni din Făgăraş depinde de decizia AJPIS Braşov 67 de bătrîni internaţi la AVIV trăiesc emoţiile evacuării Deşi condiţiile oferite bătrînilor la AVIV sînt moderne,iar aparţinătorii şi beneficiarii se declară mulţumiţi, eliberarea autorizaţiei de funcţionare bate pasul pe loc


     La o lună de la anunţul primit de aparţinătorii persoanelor bolnave de la Centrul rezidenţial pentru persoane vîrstnice ,,AVIV” din Făgăraş de a-şi lua bătrînii acasă, îi găsim pe cei vizaţi tot în centru.

Citeşte mai mult...
 

Serial Monitorul de Făgăraş

Email

 

Rezistenţa anticomunistă din Ţara Făgăraşului, de la agricultor, la dascăl, preot şi profesor universitar


Motto: ,,Omul are prin har posibilitatea redobândirii virtuţiilor din care s-a desprins, are încă simţul miracolului, vestirea şi chemarea salvării din starea 

Citeşte mai mult...
 

Şeful Poliţiei Locale este fiu de deţinut politic

Email

 

Lucian Petri vrea să redea cetăţenilor din municipiu încrederea în activitatea poliţiştilor locali ,,Făgărăşenii sînt mai tensionaţi faţă de altă zonă” Partizani, comunişti, legionari, sînt subiecte despre care Lucian Petri nu se fereşte să vorbească

     Poliţia Locală Făgăraş are un director nou, străin locului, navetist de la Braşov. Lucian Petri provine din instituţiile de siguranţă naţională şi vrea să determine cetăţenii să aibă încredere în instituţia pe care o conduce.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 5

În ediţia tipărită

Becleanul, centru international de folclor

 

     Primul festival internaţional de folclor organizat în Ţara Făgăraşului va avea loc la Beclean, în ziua de 19 ianuarie 2018. Iniţiativa este curajoasă şi aparţine edililor comunei Beclean şi Ansamblului folcloric ,,Junii Becleanului de pe Olt”. Comuna Beclean şi deopotrivă toate comunele din Ţara Făgăraşului vor fi în sărbătoare vineri, 19 ianuarie, iar începînd cu ora 16.00 uliţele satului Beclean vor înflori sub auspiciul portului popular specific zonelor participante la prima ediţie a acestui festival.(continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
,,Pedeapsă maximă pentru poliţistul-pedofil“

 

     Cazul poliţistului pedofil din Bucureşti, Eugen Stan de la Biroul Rutier al Secţiei 18, a afectat imaginea Poliţiei Române Mediatizarea cazului a şocat opinia publică, iar cetăţenii aşteaptă, pe de o parte, pedepsirea agresorului, dar şi aflarea numelor şefilor din Poliţie care au muşamalizat acţiunile pedofilului poliţist vreme de 9 ani. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...
 
HOROSCOP: 2018 aduce schimbări radicale pentru multe zodii
  

      Toate semnele zodiacale au şansa să îşi schimbe viaţa în 2018, totul ţine însă de felul în care vor acţiona şi de modul în care se vor mişca planetele. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 985 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 740
Număr afişări conţinut : 4001600

FaceBook

Informatii utile

Horoscop zilnic



Ziare