Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale

Ştiri localeÎnfrîngeri sărbătorite în club

 

Echipa de handbal seniori a CSM Făgăraş, pe ultimul loc în Liga naţională, dar prima în play out Bugetul anual al CSM este asigurat de la bugetul local cu 2,4 milioane de lei Unii handbalişti sărbătoresc înfrîngerile în club, unde sînt şi promotorii unor scandaluri Şi-a rupt mîna într-un scandal, dar tratamentul a fost suportat de CSM  Indemnizaţii ,,grase” pentru handbaliştii bătăuşi CSM plăteşte un post de arbitru şi unul de contabil şef, dar în realitate persoanele prestează servicii de secretare, conform REVISAL Servicii contabile plătite scump de CSM 

Citeşte mai mult...
 

Tragedie în Ucea de Sus

Email

 

Mama şi fetiţa ei de 11 luni au fost victimele unui grav accident rutier  Cele două au ajuns în comă la spitalele din Tg Mureş şi Braşov Şoferiţa care circula cu viteză are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

     O femeie si fiica ei din Ucea de Sus au fost victimele unui grav accident rutier petrecut pe DJ 105 P, în localitate, miercuri, 16 mai, în jurul orei 10.10.

Citeşte mai mult...
 

Golgheterul de la CS Chimia Victoria

Email

 

     Dacă vorbim de fotbalul din Ţara Făgăraşului ne limităm la Liga a IV-a şi la Liga a V-a, toate echipele fiind active în campionatul judeţean. Chiar şi aşa, iubitorii de sport merg pe stadioane pentru a-şi susţine jucătorii, un fel de patriotism local, fie la Victoria, fie la Berivoi, Voila sau Hurez. Chiar dacă tribunele nu mai vuiesc ca altă dată cînd existau echipe şi în campionatele naţionale, localnicii au favoriţii lor printre jucători. La echipa de fotbal a CS Chimia Victoria cel mai îndrăgit este Alexandru David, atacantul care valorifică fiecare acţiune schimbînd scorul de pe tabela de marcaj.

Citeşte mai mult...
 

Manifestări de Ziua Eroilor

Email

 

     De praznicul ,,Înălţarea Domnului” sau Ispas se comemorează eroii neamului românesc. S-a stabilit prin lege ca primăriile locale şi Biserica să organizeze ceremoniii religioase şi militare la monumentele edificate în memoria eroilor ţării. S-au organizat astfel de manifestări în toate localităţile din Ţara Făgăraşului la care au participat preoţi, oficiali locali, veterani de război, elevi, dascăli şi localnici. 

 

Citeşte mai mult...
 

Primul ofiţer român a fost din Mărgineni

Email

 

David Urs, colonel baron de Mărgineni, a fost decorat de împăratul Austriei cu Ordinul „Maria Tereza” A înfiinţat şcolile grănicereşti Lect.univ.dr. Cornelia Cocan şi colonelul în retragere Gheorghe Cocan, fii ai satului Mărgineni, vorbesc despre personalitatea colonelului baron David Urs

 

     Baronul colonel David Urs de Mărgineni este o personalitate istorică a satului Mărgineni şi a comunei Hîrseni, dar deopotrivă a Transilvaniei. A primit titlul de baron şi cavaler al Ordinului ,,Maria Tereza” chiar de la împăratul Fransz Iosif I pentru merite deosebite pe cîmpul de luptă.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 4

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1051 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4178906

Informatii utileZiare