Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale

Ştiri locale„Românii devin tot mai indiferenţi deşi li se fură atît prezentul cît şi viitorul“

 

susţine într-un interviu Alin Bujor, fostul redactor şef la ziarului Monitorul de Făgăraş, după 7 ani petrecuţi în Malta

     Parcă s-a derulat o şedinţă de redacţie, cu tematică, cu subiecte, cu critici, cu stabilirea titlurilor şi a priorităţilor unei ediţii a ziarului. Aşa a decurs reîntîlnirea cu fostul redactor şef al ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”, Alin Bujor.

Citeşte mai mult...
 

Victor Marian în război cu Salco SA

Email

 

Fostul director cere prin instanţă plata salariilor din perioada în care i-a fost reziliat contractul de mandat, respectiv 41.612 lei

     Fostul manager de la SC Salco SA, Victor Marian, se războieşte în instanţă cu societatea pe care a condus-o vreme de peste două decenii.

Citeşte mai mult...
 

Profesorul Augustin Ilea s-a suit la ceruri

Email
 

     Motto: ,,Maestrul trebuie să fie prezent în creaţia sa, la fel cum Dumnezeu este prezent în univers: invizibil şi pretutindeni” (Gustave Flaubert)


    
A format multe generaţii de elevi, anul de debut în învăţămînt fiind 1974. În faţa clasei arăta multă înţelegere şi deopotrivă autoritate şi exigenţă.
 Era tipul dascălului vechi, cu respect faţă de meserie, de şcoală şi elevi. A fost profesor, diriginte şi părinte totodată pentru generaţii întregi,

Citeşte mai mult...
 

PNDL prin ,,pixul lui Dragnea”

Email

 

Banii publici împărţiţi pe criterii politice: dacă eşti PSD primeşti mai mult, dacă nu mai puţin sau deloc În Ţara Făgăraşului sumele cele mai mari au ajuns la comunele conduse de primari PSD
Un singur proiect din 4 finanţat la Făgăraş Făgăraşul şi Victoria devansate de Hârseni, Lisa, Mândra, Jibert, Şoarş 

 

Citeşte mai mult...
 

Monitorul cartierelor: Strada Viitorului din Victoria

Email

 

,,Autorităţile locale vin doar în campania electorală”

     Locatarii de la blocurile de pe strada Viitorului din oraşul Victoria s-au săturat să privească cu indiferenţă ce se întîmplă în cartierul lor. Astfel s-au unit şi au invitat în mijlocul lor pe aleşii locali, pe reprezentanţii autorităţilor publice care au atribuţii legale în rezolvarea problemelor lor. Ei au convocat o întrunire, faţă în faţă, vineri, 21 iulie a.c., în jurul orei 19.00.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 5

În ediţia tipărită

Bătaie pentru direcţiunea de la ,,Ovid Densuşianu”

 

 

       IŞJ Braşov a scos la concurs posturile de director şi director adjunct din unităţile şcolare care au fost conduse prin delegaţie în perioada aprilie-august 2017. 108 candidaţi s-au luptat să obţină funcţiile în licee şi şcoli generale şi au susţinut o probă scrisă, un interviu şi şi-au prezentat CV-urile. Lista finală a cadrelor didactice care vor ocupa funcţiile va fi afişată la încheierea ultimei probe, cea a interviului, care se desfăşoară în perioada 19-25 iulie a.c. Concurenţa cea mai acerbă s-a dat pentru ocuparea funcţiei de director la Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densuşianu” din Făgăraş. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

 
Anomalia din Codul Rutier care duce la tot mai multe tragedii pe şosele

      Am avea mai puţine accidente pe şoselele României, dacă legislaţia n-ar fi atît de permisivă cu cei care greşesc. Specialiştii din domeniul siguranţei rutiere spun că este anormal ca un şofer care produce un accident cu victime să fie cercetat civil pentru drama pe care o provoacă. În lipsa unei legislaţii mai dure, activiştii avertizează că avem toate şansele ca şi la sfîrşitul lui 2017 să fim din nou ţara din Uniunea Europeană în care mor cei mai mulţi oameni în accidente rutiere. (continuarea doar în ediţia tipărită)

 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 941 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 708
Număr afişări conţinut : 3830943

Horoscop zilnicZiare