Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Războiul serviciilor secrete
Războiul serviciilor secrete Email
Marţi, 08 Octombrie 2013 13:24

 

 

,,Nu pentru-o lopată de rumenă pîine/nu pentru pătule, nu pentru pogoane/Ci pentru văzduhul tău liber, de mîine/ ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane!/ Pentru sîngele neamului tău curs prin şanţuri/pentru cîntecul tău ţintuit în piroane/pentru lacrima soarelui tău pus în lanţuri/ridică-te, Gheorghe, ridică-te Ioane!/...Ridică-te Gheorghe, pe lanţuri, pe funii/Ridică-te Ioane, pe sfinte ciolane/Şi sus, spre lumina din urm-a furtunii“(Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane, Radu Gyr)


     După decembrie 1989 toţi credeam că perioada ,,ciumei roşii“ a luat sfîrşit în România şi vom intra în rîndul ţărilor civilizate, Europa ne deschidea porţile, erau zile de extaz. O populaţie pestriţă cînta în extaz: ,,Ole, ole! Ceauşescu nu mai e!“ A început ,,goana după terorişti“ şi ,,vînătoarea de vrăjitoare“ Era la modă sloganul: ,,Ce aţi făcut în ultimii cinci ani?“ Înainte cu cîţiva ani academicianul Răzvan Theodorescu, om de cultură fin cu stomacul mare, spunea la un post de televiziune: ,,Trebuie să fii tîmpit să mai faci caz de comunism“. Numai că domnia sa este cel care se înşală în acest caz pentru că Vişinescu şi alţii ca el, tributari ai regimului stalinist, sînt demascaţi chiar de cei pe care i-au maltratat în puşcăriile politice. La Periprava îşi dorm somnul de veci sfinţii neamului românesc, care nu s-au putut bucura de o lumînare la căpătîi şi o slujbă creştinească. Elitele româneşti au fost masacrate în puşcăriile de la Sighet, Rîmnicu Sărat, Piteşti, Malmaison etc. Oamenii care au făcut Marea Unire şi au avut o contribuţie esenţială la intrarea României în război de partea forţelor Occidentale au fost înlocuiţi cu analfabeţii şi agenţii N.K.V.D-işti. După decembrie '89 românii au crezut că vor respira aer curat, dar s-au înşelat. Comunismul nu a căzut ci a căpătat o latură ,,mai umană“ după cum spunea Ion Iliescu, considerat de unii regizorul Infernului numit oficial ,,Revoluţie“. Se pare că România nu mai iese de sub sceptrul acestui blestem a cărui formă finală este ,,escu“. Unii dintre foştii lucrători ai securităţii încep să vorbească acum, după ce au fost daţi la o parte, şi să spună realităţi amestecate cu frustrarea că nu sînt şi ei la ciolan. România, ţara în care orice este posibil, a devenit din ,,grădina Maicii Domnului“ Armaghedonul serviciilor secrete ale foştilor şi cele ale actualilor. Monitorul de Făgăraş prezintă în exclusivitate mărturiile unui fost membru al sistemului.

Mărturiile unui ,,securist“
 

     Joi, 3 octombrie, la ora 17.00 în incinta Cramei 2000 a avut loc o conferinţă de presă susţinută de Preda Ştefan Dumitru, preşedintele Partidului Garda Revoluţiei Române. ,,Am venit să vă aduc la cunoştinţă că cei de la fosta putere, actuala şi viitoarea vor să vă manipuleze. Eu însumi am fost izolat, marginalizat şi mi s-a luat sediul Partidului“ a declarat Preda. ,,Aceşti mafioţi mi-au ucis copilul în vîrstă de 23 de ani. Juca fotbal la Steaua şi i s-a luat lichidul de frînă pe cînd se întorcea de la antrenamente. Am lucrat într-o structură în care urmăream agenţi K.G.B în România. Pe majoritatea dintre cei pe care-i filam îi vedeţi în fiecare zi pe ecranele televizoarelor. Fac parte din partidele politice şi trusturile de presă. Nu există trust de presă independent în România, toate sînt aservite marilor moguli care au în spate diferite servicii secrete“.

 

 

 
 
 
 

Nebunia certificatelor de revoluţionar
 

 

     Fostul agent sub acoperire face dezvăluiri despre certificatele de revoluţionar şi reţelele mafiote care au scornit acest lucru. ,,Am fost rănit în 1989 dar nu am certificat de revoluţionar. Cei cu certificate şi-au luat terenuri şi beneficiază acum de pensii grase, iar cei care au muncit din greu trăiesc la limita subzistenţei. Încă se mai fabrică aceste aberaţii numite certificate de revoluţionar. Sînt 270 de asociaţii de revoluţionari cu carnete falsificate. Noi am găsit 40.000 de exemplare contrafăcute de Bebe Ivanovici, fost secretar de stat. Nu sînt împotriva certificatelor de revoluţionar, dar acestea ar trebui să fie onorifice. Aceşti mafioţi comunişti în frunte cu Iliescu au introdus un text de lege în acest sens. Să vedeţi pe ce iau banii aceşti infractori! S-au dus la primarii care nu cunosc legea, iar aceştia le-au acordat drepturi conform Legii 42 şi pensie pe toată viaţa“, spune Preda.

,,Îşi semnează singuri sentinţa“
 

     ,,S-a venit pe ideea că cei cu certificate de revoluţionar să dea o declaraţie la Parchetul Militar dar nu ştiu că îşi semnează singuri sentinţa pentru că sînt primii ce vor fi executaţi în cazul în care România ar cădea în mîinile unei alte dictaturi. Deşi Legea 341/2004 s-a încheiat, astăzi în România se mai fabrică certificate de revoluţionar. Împăratul Iulian are certificat de revoluţionar, dar el era în puşcărie în acea perioadă. Cei care au pus mîinile pe putere au dat arme la toţi nenorociţii ca să se împuşte între ei. Am văzut cu ochii mei bande înarmate de ţigani care spărgeau şi distrugeau magazine. Sînt poze cu ei dar nici pînă în ziua de astăzi nu i-a luat nimeni la întrebări. Ştiţi cîte arme nu s-au returnat? Peste 2600 pistoale mitralieră“

Din culisele ,,Revoluţiei“
 

     ,,Această lovitură de stat pe care cei ce nu ştiu subtilităţile o mai numesc revoluţie a fost preconizată încă din anul 1981 dar atunci ruşii şi americanii nu erau încă puşi de acord. Dumitru Mazilu, cu generalul Militaru care a măcelărit brigada anti-tero şi Stănculescu merită puşcăria. Aceşti criminali au dat ordin să fie măcelăriţi militari în termen. Noua putere politică a acaparat întregul sistem şi a pus monopol pe partide“, spune Preda Ştefan Dumitru. ,,Nu au existat terorişti. Totul a fost o diversiune a celor care au pus mîna pe putere. Trebuia să existe 60.000 de morţi, iar oamenii au fost chemaţi să iasă în stradă şi să apere diferite instituţii sub pretextul că sînt atacate de terorişti. În acest mod au fost ţinte uşoare. În fiecare oraş erau infiltraţi agenţi sub acoperire care chemau oamenii în stradă pentru că trebuia să existe morţi. Încă eu lucram în acea vreme“ mărturiseşte fostul agent.

Armata a tras
 

     ,,Armata, Miliţia şi Securitatea au tras în oameni. Vlad Iulian a pus soldaţii să tragă după care le-a dat ordin să intre în cazărmi. Prima dată a deschis foc împotriva oamenilor Securitatea. La Timişoara s-a dat ordin să se tragă în toată lumea. Am la mine planurile de amplasament ale securiştilor care trăgeau în oameni la Bucureşti“ spune în continuare Preda Ştefan Dumitru.

Diversiunea de la I.M.L
 

     ,,În zilele de 26-27 decembrie, cadavrele a zeci de oameni au fost aduse la I.M.L. Vladimir Beliş, directorul I.M.L se dă acum mare dizident. Oameni din serviciile secrete care erau îmbrăcaţi în haine de gunoieri veneau şi schimbau identităţile celor împuşcaţi ca să producă panică în rîndul familiilor. Multora care cunosc adevărul li s-a închis gura în tot aceşti ani. Din ordinul lui Iliescu au avut loc adevărate crime umane. Securitatea a participat în mod direct la lovitura de stat din Decembrie 1989. Au fost trimise echipe ca să facă diversiuni în Piaţa Universităţii, Piaţa Romană şi alte locuri publice“ susţine preşedintele partidului Garda Revoluţiei Române.

Manipulare şi dezinformare
 

     ,,Crin Antonescu a fost informator de securitate, iar porecla sa era «Porumbac»“, susţine Preda. ,,În campanie electorală se va ajunge la fabricarea de dosare pentru persoanele incomode. În anul 2009 lui Băsescu i s-a înscenat acea lovire a copilului. Mircea Geoană s-a dus în seara premergătoare alegerilor la Vîntu să aducă dosare. Şi lui Mihai Răzvan Ungureanu i se fabrică dosare pentru situaţia în care ar candida la Preşedinţie“

Garda Revoluţiei Române
 

     Garda Revoluţiei Române a fost înregistrată la Tribunalul Municipiului Bucureşti, Secţia Civilă cu cererea nr. 42/4.10 1995, iar în şedinţa publică din data de 11 martie 1996 tribunalul admite cererea fondatorului şi dispune înregistrarea ca persoană juridică. ,,Sîntem un partid de dreapta şi scopul nostru este combaterea mitei, traficului de influenţă, crimei şi corupţiei la nivelul înalţilor funcţionari de stat cît şi la toate nivelele, de respectarea drepturilor omului, realizarea unei unităţi cu adevărat democratice, asigurarea şi apărarea cetăţeanului şi înfăptuirea pluralismului politic pe baza principiilor de ordine, disciplină, dreptate, devotament şi respectarea independenţei, suveranităţii şi integrităţii naţionale, a democraţiei şi afirmarea demnităţii naţiunii române şi asigurarea libertăţilor şi drepturilor fundamentale ale cetăţenilor români“ a declarat Preda Ştefan Dumitru. ,,Am mai lucrat la Departamentul Investigaţii al publicaţiilor «Atac la persoană» şi «Scandal Naţional»“, a spus Preda.

Războiul din PDL
 

     ,,Am crezut într-un ideal în 2004 şi am făcut un protocol cu PD pentru Băsescu. Mihai Răzvan Ungureanu a fost abuziv îndepărtat pentru că Blaga voia să fie prim-ministru. Băsescu şi Blaga se ameninţau reciproc. Blaga îi spunea: «Vrei să vezi ce face fata ta?», iar Băsescu îi replica: «Vrei să ştii ce face gineri-tu şi nevastă-ta?»“ îşi susţine Preda Ştefan Dumitru informaţiile pe care pretinde că le are în acest sens.
Preda îl susţine pe Răzvan Mihai Ungureanu
,,Am lucrat în sistem informativ cu Mihai Răzvan Ungureanu şi pot să spun că este un om foarte bine pregătit. Îl vom susţine la preşedenţie şi vom prezenta documente despre cei care candidează“ a declarat Preda în conferinţa de presă.
,,Toţi sînt
din acelaşi aluat“
,,Toţi care fac politică astăzi în România sînt făcuţi din acelaşi aluat. Traian Băsescu nu conduce România. Ţara este condusă de serviciile secrete“ spune fostul lucrător în serviciile speciale române înainte de 1989. De fapt ,,toţi sînt din acelaşi aluat“ este un lait-motiv pe care românul simplu, apăsat de biruri, sărăcie şi frica de umbra lui îl repetă constant. România speranţei, a civilizaţiei şi a bunăstării a devenit o Fata Morgana. Pentru români prosteritatea a devenit o iluzie a unei ,,oaze“, un teatru de război al serviciilor secrete. (Ştefan Botoran) 

Comments
Comentariu nou Cautare
jupuitu   |08-10-2013 19:00:36
Astea ne vor scoate din c***t ...!
moromete   |10-10-2013 00:31:35
Pe frontispiciul articolului erau mai potrivite versurile lui Eminescu din
Imparat si proletar sau ale lui Nicu
Covaci din Sa nu va fie frica .Legionarii
nu mai sint la moda de vreo sase decenii iar in seara asta al lui Cacarau tocmai
a depus un proiect de lege privind interzicerea simbolurilor derbedeilor
legionari.In intreaga Europa extrema dreapta e pusa la colt , cancelara Merkel a
cerut intregului popor german sprijinul pentru anihilarea dreptei extremiste.In
Grecia leaderul neonazistilor si camarila se afla la puscarie de citeva zile .
Doar la noi unii incearca sa tulbure apele si asa involburate .
Save Rosia Montana  - Militianul Ungureanu (sectia 1 Bv)   |10-10-2013 11:43:22
https://www.facebook.com/photo.php?v=1020184728481
3595&set=o.502373309849899&type=2&theater ...Vezi mai mult
Distribuie
prietenilor pe retelele de socializare.
viorel  - Mor & omerta   |11-10-2013 02:37:15
Komunismu no muritu,,
Doar otir so odihnitu !
Pai mai Neculaie Moromete
,Kakrau-Antonescu a fost dovedit informator la securitate , nume de cod
Porumbacu , consoarta lui europarlamentara impinsa in fata pe liste votate liber
de BOBOR ca si a lui Ponta ,femei de 9000 de € pe luna ,au ce au cu extrema
dreapta care pedepsea corupti si tradatori de tara ,interzicindu-le simbolurile
astazi!
Victimele extremei drepte nu au depasit citeva sute !Legionari au tras
un semnal de alarma la coruptia de atunci care la fel ca acuma macina tara !E de
notorietate executarea primului ministru corupt de atunci cind ca un baron de
azi mergea la vila lui de lux la munte , durind-l in cot de problemele tari !Au
ramas la locul faptei ca niste eroi supunindu-se legilor tari , primind ce stiau
ca ii asteapta pedeapsa cu moartea ,dar devenind martiri !Clasa politica fura
mai cu frica dupa asa o lectie !Toma Pirau din Ileni tradat si inconjurat de
securitate a strigat -Doar mort o sa ma luati !Si cu un glont in cap la trimis
la ceruri pe Sebastien Light capitanul evreu de securitate !90 % din conducerea
PCR si securitate era ocupata de evrei dupa 1945 !Legionari au platit din greu
pt faptele lor ,cu moartea ori zeci de ani de temnita grea !Komunisti au decimat
2 milioane de oameni din elita tari , doctori, ingineri ,ofiteri , profesori
condamnind Romania la 100 de ani de inapoiere fata de Europa !
Dintre komunisti
, nimeni nu e pedepsit , au pensii de suta de milioane , iar copii si nepoti lor
care astazi ne conduc , au in mobila personala tinichele pe post de decoratii cu
secera si ciocanul fara teama ca cineva le va interzice vreodata !Ba o parte din
cei de sus au avut curajul sa se bage fara rusine cu nume schimbate in fata si
dupa revolutia confiscata din 89 prostind masele , Saul Brukner ,cu nume
schimbat in Silviu Brucan , Sasa Bardenco botezat Alexandru Birladeanu ,Piotr
Newllander fiul generalului KGB Walter Newllander transformat in Petre Roman azi
senator de Brasov , fost in PCR ,fost in FSN ,fost in PD ,fost in PDL actual in
PNL ,ales democratic pe principiul boborul voteaza liste , noi cumparam locuri
eligibile pe ele !
Daca romanii aveau curajul sa moara cu un dusman de git ca
Toma Pirau eram de mult liberi cu pierderi minime !Asa in democratia originala
de tip iliescu-cioaba vom construi un capitalism-sud -american condusi de
burghezia neocomunista !
De aia Fagarasul nu are un monument al eroilor
legionari , taranisti , ori liberali adevarati ce au luptat impotriva
tradatorilor de neam si tara !Batalia pt ciolan se ascute ca lupta de clasa in
coalitia de la putere !
Bravos natiune halal sa ne fie !
Nicolae Moromete ai
fost si vei ramine activist bolsevic .............Somnul ratiuni naste monstri
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TRAISACA LUPTA DIN USL !!!!
cocosila   |11-10-2013 15:12:16
Viorel,in Romania post decembrista la putere au ajuns toate scursurile
societatii,nu doar la nivel central ci si local ,sa nu vorbim de domeniul
spiritual unde e mai rau.
Bine era daca punctul 8 de la Timisoara era aplicat
insa nu se putea pentru ca am fost si sintem toti la fel si eu si tu, noi
toti.
Solutia de asanare a societatii nu e extremismul de drealta care astazi e
oglinda subculturii si a incapacitatii individului de a se adapta schimbarii si
schimbarilor de pe plan mondial si eruropean.
Solutia e una singura ,aplicarea
si respectarea legii in mod transant si civilizat. Pentru asta duminica la ora
17 urmati exemplul lui Nicusor Dan la Bucuresti ,Erwin Albu la Brasov si al
altor persoane tinere ori mature in toata tara protesta .Vremea sicarilor de
dreapta a trecut Viorele draga si nu ne putem permite sa inlocuim ciuma rosie cu
ciuma neagra de care am m-ai suferit odata.
pcr  - misto...   |11-10-2013 16:21:39
Frumos si la obiect articolul. Bravo
Anonim  - Treziti-va fagaraseni !   |14-10-2013 13:11:40
Sa intimplat aseara la Brasov , la Fagaras nu se va intimpla pentru
ca....
https://www.youtube.com/watch?feature=playe
r_embedded&v=3aym8O5FpK0#t=1150
Prefectul Mohaci a ordonat reprimarea
manifestatiei.Sa scandat Mohaci e interlop.
Robert  - TARA FARA LINISTE !   |14-10-2013 19:05:38
Eu vad poate putin altfel PROBLEMA ROMANIEI ...Sincer vorbind sint plecat de 25
de ani ( si NU m-as mai intoarce pentru nimic din acea tara blestemata) si
constat ca ROMANUL traieste mai prost si mai greu decit pe vremea lui Ceausescu
....PACAT de singele varsat al celor care au crezut in VIITOR ! Personal am
simtit ca lucrurile nu vor functiona si de aceea nici nu am avut intentia vreo
data sa revin , si astazi ma felicit desi cum fiecare stie , nu a fost usor .
Sincer vorbind eu cred ca o alta ROMANIE nu o sa mai apuc sa vad caci OAMENI
care au avut ceva de dat tari , ori au plecat , ori au obosit luptind cu morile
de vint , ori au decedat ...Ce se naste din pisica .... Cam asa stau lucrurile
acolo la voi , si cei mai trist este ca duce incet , dar sigur , la disparitia
CARACTERULUI POPULAR GENERAL fiind inlocuit de cel de BORFAS , ***** , TEPAR ,
INTERLOP sau mai stiu eu ce "titluri" cu care justitia ( si ea
controlata si supusa ) i-si face de lucru ..Mai sint insa si OAMENI care mai
spera , din pacate foarte putini , iar cei care doresc BINELE NATIONAL sint si
mai putini ...
viorel   |14-10-2013 23:30:16
Capitalismul extrem si salbatic din Romania poate fi domolit doar cu masuri la
fel de extreme !Tradatorii dovediti de singura unitate anti-Kgb din
Securitate,inainte de 1989 in dosarul corbii , iliescu, militaru ,
cico-dumitrescu si restul trepadusilor l-au asasinat pe comandantul diviziei
anti-kgb Trosca si oameni lui , prezentindu-i ca teroristi , apoi au desfintat
aceasta sectie !Dictatura lui ceasca a tinut 25 de ani avind 75% parti rele si
25% unele realizari de la industrializarea reusita pina in 89 la metrou , canal
, locuinte , centrala nucleara si plata cu sacrifici a datoriei de 10 miliarde $
!
Cei 23 de ani de democratie au adus 100 miliarde datorie fara nimic palpabil
la realizarile cismarului ce a folosit 10% din suma asta si a si returnat banii
la FMI , avind curaj sa ii critice pe jefuitorii planetei de la marea finanta
mondiala !De aici i sa tras si sfirsitul ,,,,Cu imnul nou difuzat si neinteles
de nimeni romanii o sa stea in democratia originala de tip sud-american probabil
peste un secol ,,,23 ani au trecut degeaba ,,,nici nepotii nostri nu o sa prinda
vreo schimbare !Burghezia comunista a dat chix cu komunismul cu fata umana si o
sa ne serveasca capitalism latino-american pe piine si circ cit cuprinde
!
Noapte buna natiune , halal sa ne fie !
carp  - Stimate domnule Ştefan Botoran. vad ca adaugati pe   |27-09-2015 22:27:15
Preda Dumitru Stefan, a facut puscarie si inainte de 1989 cand lucra la Avicola
Mihailesti si dupa revolutie pentru diferite sarlatanii. In ziua de astazi toate
articolele sunt platite. Banul conduce. Nu cred ca este nimic adevarat din tot
ce este scris mai ales ca persoana nu are diploma de 10 clase. I-a pacalit el pe
multi da cu Bercea o incurca cand ieste din puscarie pentru minciunile sale.
Asta e un biet gainar si voi il luati de mare omida...
viorel  - Carp esti din tabara balaoachesilor...   |29-09-2015 11:38:11
Ce Bercea mondial ma carpuletule ?
Balaoachesul asta fara o zi de munca si averi
de miliarde facute doar din infractiuni o sa fie abonat pe banda rulanta la
puscarie cu dosarele lui fara numar aflate in cercetare si finalizare
!Bineinteles ca se impune si confiscarea totala a averi pt acest sef mafiot si
supraveghere permanenta de organele in drept !Preda Dumitru Stefan o fi facut el
puscarie ca si Gheorghoiu -Dej , Ceausescu , ori Hadrian Nastase dar spune doar
adevaruri confirnate de toti oameni cu scaun la cap ori de agentiile occidentale
independente !
Voi din tribul tuciuri ce pt doi mici si o bere
vindeti voturile
de 25 de ani neocomunistilor mincinosi sigur ca nu va convine !La o participare
masiva la vot de peste 60% a oamenilor ,ca la ultimele alegeri prezidentiale
manipularea cu zahar ulei mici si bere nu mai da rezultate si crapa de ciuda
toti balaoachesi si regimul mincinos sustinut de tuciuri si broneti !
Cornel Mihailesti  - Cornel, fost angajat Avicola Mihailesti   |12-10-2015 03:36:04
Nu este nici o rusine ca am fost coleg cu Preda Dumitru Stefan zis
,,Barza"la Avicola Mihailesti pa functia de incarcator - descarcator la
desfacere. Nu e nici o rusine . Are ca si mine 10 clase si ce astia care conduce
Romania e mai dastepti ? Nu e daloc vedeti da treaba. Si daca a furat masini
Preda ce aveti cu iel ? Da ca vindea telefoane de ce nu spuneti ca era legal.
dal dracu da tigan si pa Bercea ala ca tot la pacalit Preda si acum o sa stea la
tuhaus pana o intoarce tata ceasu. Noroc Barza si sanatate dala Cornel fotu
coleg da la incarcat marfa
dascalescu  - de luat aminte....   |15-03-2016 23:29:48
La cat minte barza preda dumitru ca ii are pa toti la mana si el e un biet
muritor care traieste prin minciuni plimband vorba da la unu la altu..are si o
vorba preferata pe care o indruga la toti....lasa ca va spun eu mai multe data
viitoare....
stoian  - Sunt consternat sa vad numele lu Titelus aici...   |14-04-2016 18:28:29
Predut ,,nu este un om rau". Predut, inselator,amagitor. Predut e genul ala
de persoana pe care il ajuti sa se duca sa-si peteceasca pantalonii si apoi iti
auzi vorbe prin piata ca ti-a dat el tie bani sa-ti cumperi costum ca i-a fost
mila de tine ...
Nicu  - A păcălit multa lume   |16-02-2017 19:23:54
A păcălit multa lume
Milica  - Iescroc dal nostru fane barzA   |30-06-2017 14:25:30
Ce treabă are barza,cu serviciilor secrete? Barza ie escroc dal nostru casa
trăiască și iel că fost cu mine la profesionala.minte și iel că toată
lumea să trăiască prost ie cine pune botul la harneala.ia luat cașcavalul
la multi care vrăjeală. Bravo barzoiu
Geambasu  - Ce mă va perpelit Titisor?   |25-01-2018 13:42:15
Că facem că dregem sefu cu tot respectul și rămâi orfan.Ardei Titisor
pacreduli .Ai tu 10 clase da ai perpelit multi cu facultăți.bravo barza.bravo
mă tata
Janel  - Davea dinți făcea Banu mai usor   |25-01-2018 13:47:13
Când il vede așa nu-l mai crede lumea cu toată harneala cal bate lumea pa
strada
Maratonistu  - Va rup capatanili   |06-02-2018 14:35:17
Ce aveți bă cu Titirezu? Care ie mai prost ce nu trebuie ars Lăsați lumea sa
trăiască
Lorica  - Va built rau neaTiti?   |30-05-2018 14:38:37
)))) ))))))
Viorel  - Ce aveți ma cu nea TITI?   |02-06-2018 20:23:23
Ma ce aveți cu nea TITI. Ce ma vă corectat rău?
Lebărul jilava  - Barza minte și când doarme   |19-06-2018 13:28:34
Barza cea auzit și el în 25 de ani de democrație pe la unu pe la altu zice
că i santamplat lui.iel crede semianalfabețu că iel ie dastept și noi toti
prosti. Baga mințile în cap că te perpelește lumea ma neam da sluga .Știe
lumea căiești sifon sanu intri jos
Laurentiu  - Prostilor   |20-06-2018 17:27:30
Sa va ia Titi pa caval ca tot va ars maimutoilor
kent  - nu dan primire   |20-06-2018 17:52:51
Ba bulangiilor. 666Ati stat cu barza la parnaie siatimancat o paine impreuna si
acuma dati dan casa.66Arde si el ca si noi pa care poate ca doar daca il vezi cu
atatea facultati iti dai sema caie prost si ttebuie curentat fazanu cadoar sa
umplut tara si cu stie barza
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 932 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4311618

FaceBook

Horoscop zilnicZiare