Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Mediu Imprimare Email
Scris de MF   
Luni, 16 Octombrie 2017 00:00

U.A.T. COMUNA BECLEAN anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Modernizare drum comunal DC 71, sat Hurez, comuna Beclean, jud. Braşov”, propus a fi amplasat în localitatea Hurez. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protectia mediului Braşov, str. Politehnicii nr. 3, în zilele de luni-joi intre orele 8.00-16:30 şi vineri intre orele 8.00-14.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Braşov.
 Comuna Recea anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Canalizare şi staţie epurare în comuna Recea, jud. Braşov“, amplasat în satele Dejani, Berivoi, Gura Văii, Iaşi, Recea, Săsciori şi Săvăstreni, com. Recea jud. Braşov. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Autorităţii Competente pentru Protecţia Mediului Braşov, str. Politehnicii, nr. 3, în zilele de luni-joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Braşov.
  

Ultima actualizare în Luni, 16 Octombrie 2017 15:54
 

Pastravul de Fagaras

pastrav.jpg

În ediţia tipărită

Chirii modice la ANL

 

     În acest an au primit locuinţe în blocurile ANL patru familii de făgărăşeni. Repartiţia a fost realizată în blocurile A, C, H şi J, în apartamente de 2 camere, iar chiriaşii s-au mutat încă din luna august. Dacă în urmă cu cîţiva ani numărul cererilor depuse în vederea obţinerii unei locuinţe ANL depăşea 1.000, astăzi mai sînt înregistrate doar 70 de solicitări. Tinerii din municipiu nu se mai bat pentru o locuinţă ANL, deşi chiriile sînt sfidător de mici faţă de cele practicate pe piaţa liberă. Dacă în ANL o chirie nu depăşeşte 50 euro/lună, pe piaţa liberă se cer şi 200 euro/lună, în condiţiile unui confort similar (continuarea doar în ediţia tipărită) 

Citește mai departe...
 
Taximetriştii, nemultumiţi de noile sensuri unice

 

     Începînd cu data de 16 octombrie 2017, Primăria Făgăraş aplică noi restricţii de circulaţie pe unele străzi din municipiu. Acestea au fost stabilite în urma unor dezbateri publice, iar Comisia de circulaţie a definitivat forma restricţiilor. Făgărăşenii care au aflat despre aceste noi modificări au păreri împărţite, unii laudă iniţiativa Primăriei Făgăraş, iar alţii nu sînt de acord cu modificările considerîndu-le inadecvate. (continuarea doar în ediţia tipărită) 

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1623 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Informatii utile

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 734
Număr afişări conţinut : 3867681

FaceBook

Horoscop zilnicZiare