Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Angajări Imprimare Email
Scris de MF   
Luni, 19 Martie 2018 00:00

SC Petralups Prod SRL angajează mecanic auto. Tel. 0745/176529.
 “Club Sportiv Chimia Oraş Victoria, jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii contractuale vacante de contabil (1/4 normă). Condiţii generale conform art. 3 al Regulamentului –cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului României nr. 286 din 23 martie 2011 modificată şi completată.
 Condiţii specifice:
 - studii medii, profil economic
 - vechime minim 1 an în specialitatea studiilor.
 Concursul se organizeazǎ la Sediul Primǎriei oraşului Victoria , Judeţul Braşov în data de 12.04.2018 ora 11.00 proba scrisǎ. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 10 zile de la data publicǎrii în Monitorul Oficial , partea a III a, la Sediul Primǎriei oraşului Victoria, Jud. Braşov str. Stadionului nr.14.
 Dosarul de înscriere la concurs trebuie sǎ cuprindǎ în mod obligatoriu documentele prevǎzute la art. 3
 din H.G 286/2011 modificatǎ şi completatǎ. Condiţiile de participare şi bibliografia se afişeaza la sediul instituţiei. Relaţii suplimentare se pot obtine la sediul Primǎriei Victoria sau la nr. de telefon: 0268/241525„
 SC GUERIN ROUMANIE SRL angajează:
 - inginer mecanic sau electromecanic;
 - funcţionar administrativ-pentru contabilitate primară şi resurse umane ;
 - operator montator piese.
 Experienţa în mediul industrial constituie un avantaj.
 CV-urile şi cererile de angajare se depun la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la sediul societăţii din Făgăraş, str.Negoiu 151E. Informaţii suplimentare la sediu sau la telefon 0268/212142.
 Sun Power angajează:
 - cosmeticiană calificată
 - manichiuristă/pedichiuristă
 Tel. 0745/578270.
 SC CONSAL SRL cu sediul în Braşov, Calea Feldioarei, nr. 75E angajează:
 -asfaltatori
 - bordurari-pavatori
 - şoferi autocamion, maşini de mare tonaj
 - mecanici utilaj
 - mecanci deservenţi utilaj
 - mecanici reparaţii auto şi utilaje
 - betonişti
 - fierari-betonişti
 - dulgheri
 - zidari
 CV-urile se depun la sediul societăţii sau la păunctul de lucru din Făgăraş, str. Negoiu, nr. 126, sau la e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Tel. 0268/507558, compartimentul resurse umane.
 SC CONSAL SRL cu sediul în Braşov, Calea Feldioarei, nr. 75E angajează:
 -şofer profesionist autocamion/maşină de mare tonaj,
 CV-urile se depun la sediul societăţii sau la puunctul de lucru din Făgăraş, str. Negoiu, nr. 126, sau la e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Tel. 0268/507558, compartimentul resurse umane.
 SC CONSAL SRL cu sediul în Braşov, Calea Feldioarei, nr. 75E angajează:
 -TEHNICIAN LABORANT
 Conditii:
 - studii medii, postliceale sau superioare: Constructii, Chimie, Fizica,
 Mecanica
 - domiciliul in Fagaras sau pe raza orasului max. 50 km
 - cunostinte avansate de operare Office - Windows (Excel, in special)
 - permis de conducere categoria B
 Nu se solicita experienta in laborator, intrucat se asigura instruire.
 CV-urile se depun la sediul societăţii sau la punctul de lucru din Făgăraş, str. Negoiu, nr. 126, sau la e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Tel. 0268/507558, compartimentul resurse umane.
  

 

În ediţia tipărită

,,Digurile ar fi oprit năvala apelor“

 

      Apele au făcut mari pagube în Ţara Făgăraşului săptămîna trecută. Ploile abundente şi topirea zăpezii au dus la o triplare a debitului apei Oltului. Iar lipsa digurilor a dus la revărsarea apei în toate zonele aflate în apropierea albiei Oltului. Cartierul Galaţi, Şona, Crihalma, Comăna, Mîndra, colonia de la şantierul Mîndra, Feldioara au fost localităţile şi zonele unde apa a făcut ravagii. Au rămas izolate două sate, Şona şi Crihalma. În zona Mîndra, şantierul pentru construirea digului a fost abandonat după 1989 şi nici nu sînt şanse ca investiţia să fie finalizată. La Crihalma, podul de peste Olt creează probleme în fiecare an, dar nimeni nu s-a preocupat de construirea unuia nou. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu mai mulţi localnici afectaţi de inundaţiile de săptămîna trecută, dar şi cu autorităţi locale despre situaţia inundaţiilor din Ţara Făgăraşului. Redăm cîteva dintre părerile făgărăşenilor despre năvala apelor. (continuare doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 669 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 758
Număr afişări conţinut : 4095559

Informatii utileZiare