Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Angajări Imprimare Email
Scris de MF   
Luni, 21 Mai 2018 00:00

Primǎria Victoria, Jud. Braşov organizeazǎ concurs de recrutare pentru ocuparea postului contractual vacant de secretar dactilograf IA din cadrul Compartimentului Administrativ Secretariat. Concursul se organizeazǎ la Sediul Primǎriei oraşului Victoria , Judeţul Braşov în data de 11.06.2018 proba scrisǎ . Data organizarii probei practice 13.06.2018– verificarea cunoştinţelor de limba engleză. Data organizării interviului 14.06.2018. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune pană la data de 31.05.2018 ora 16.30 la sediul Primăriei Victoria .
 Condiţii de participare la concurs :
 Condiţii generale conform art. 3 al Regulamentului –cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului României nr. 286 din 23 martie 2011 modificată şi completată prin Hotărârea de Guvern nr. 1027/2014
 Condiţii specifice:
 - studii medii cu diplomă de bacalaureat ,
 - vechime in muncă minim 3 ani şi 6 luni
 - limba engleză nivel avansat
 - cunoştinţe de operare PC – Windows, Microsoft Office, Internet Explorer/Google
 Dosarul de înscriere la concurs trebuie sǎ cuprindǎ în mod obligatoriu documentele prevǎzute la art. 3
 din H.G. 286/2011 modificatǎ şi completatǎ. Relaţii suplimentare se pot obtine la sediul Primǎriei Victoria sau la nr. de telefon: 0268/24152.
 Rosilo Montaj SRL Braşov angajează personal pentru montaj silozuri de cereale. Salariu atractiv, cazare, diurne, transport asigurat. Tel. 0726/392959.
 SC CONSAL SRL cu sediul în Braşov, Calea Feldioarei, nr. 75E angajează:
 -asfaltatori
 - bordurari-pavatori
 - şoferi autocamion, maşini de mare tonaj
 - mecanici utilaj
 - mecanci deservenţi utilaj
 - mecanici reparaţii auto şi utilaje
 - betonişti
 - fierari-betonişti
 - dulgheri
 - zidari
 CV-urile se depun la sediul societăţii sau la păunctul de lucru din Făgăraş, str. Negoiu, nr. 126, sau la e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Tel. 0268/507558, compartimentul resurse umane.
 SC CONSAL SRL cu sediul în Braşov, Calea Feldioarei, nr. 75E angajează:
 -şofer profesionist autocamion/maşină de mare tonaj,
 CV-urile se depun la sediul societăţii sau la puunctul de lucru din Făgăraş, str. Negoiu, nr. 126, sau la e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Tel. 0268/507558, compartimentul resurse umane.
 SC CONSAL SRL cu sediul în Braşov, Calea Feldioarei, nr. 75E angajează:
 -TEHNICIAN LABORANT
 Conditii:
 - studii medii, postliceale sau superioare: Constructii, Chimie, Fizica,
 Mecanica
 - domiciliul in Fagaras sau pe raza orasului max. 50 km
 - cunostinte avansate de operare Office - Windows (Excel, in special)
 - permis de conducere categoria B
 Nu se solicita experienta in laborator, intrucat se asigura instruire.
 CV-urile se depun la sediul societăţii sau la punctul de lucru din Făgăraş, str. Negoiu, nr. 126, sau la e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Tel. 0268/507558, compartimentul resurse umane.
  

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 703 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4179597

Informatii utileZiare