Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Stiri pe scurt
Stiri pe scurt Email
Marţi, 11 Septembrie 2018 11:09

Apeluri 112
 

     În perioada 2 – 5 septembrie 2018, paramedicii din Victoira au fost solicitaţi la cinci intervenţii. Duminică, 2 septembrie a.c., în jurul orei 3.24, C.A. de 18 ani din localitatea Rucăr a fost implicat într-un accident rutier. Victima a fost diagnostricată cu suspiciune fractură membrul inferior drept. Tînărul a fost monitorizat şi transportat la Spitalul Municipal Făgăraş. În jurul orei 13.00 paramedicii au fost solicitaţi pe strada Viitorului unde S.C. de 40 de ani a fost victima unei agresiuni. Bărbatul se afla în stare de ebrietate, avea o plagă tăiată la piramida nazală şi acuza stări de rău. Victima a fost monitorizată şi transportată la spital. Luni, 3 septembrie a.c., în jurul orei 14.15, M.I. de 69 de ani, a fost transportat la Spitalul Municipal Făgăraş cu o plagă tăiată la mînă. Marţi, 4 septembrie 2018, în jurul orei 22.10, M.G. de 50 de ani din satul Corbi, a căzut şi s-a ales cu excoriaţii la membre. Victima a refuzat transportul la spital. Miercuri, 5 septembrie a.c., în jurul orei 16.45, C.B. de 85 de ani a căzut şi acuza dureri de şold. Pensionarul a fost diagnosticat de paramedici cu suspiciune fractură şold, a fost monitorizat şi transportat la Spitalul Municipla Făgăraş.Sărbătoare în comuna Ucea
 

     Vineri, 14 septembrie 2018,în jurul orei 17.00, Primăria comunei Ucea organizează evenimentul cultural ,,Unirea în conştiinţa ucenilor”. La manifestare au fost invitaţi următorii artişti: Ionuţ Langa, Radu Dragomir, Nicoleta Florea, Grupul vocal ,,Cetina De brad”,

 Grupul vocal ,,Sirix” ansambluri de dansuri din comuna Jibert şi Șinca Nouă. Vor mai urca pe scena Căminului Cultural fanfara ,,Năzdrăvanii” din Republica Moldova, comuna Slobozia şi Formaţia ,,Europa”.Accidente pe DN 1
 

     Paramedicii făgărăşeni au fost solicitaţi miercuri, 5 septembrie a.c., la două accidente rutiere petrecute pe DN 1, în localitatea Perşani. Prima solicitare a fost în jurul orei 7.41 în cazul unui accident în urma căruia au fost două victime, dar acestea au refuzat transportul la spital. A doua solicitare a fost înregistrată în jurul orei 9.36 cînd D.M. de 66 de ani a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şant. Victima s-a ales cu traumatism cranio cerebral. Paramedicii făgărăşeni au monitorizat şi transportat victima la Spitalul Municipal Făgăraş, iar de acolo a fost transferată la Spitalul Judeţean Braşov. ,,În ultima perioadă la UPU Făgăraş au ajuns zilnic victime în urma accidente rutiere” a spus medicul Mihaela Pandrea de la UPU Făgăraş.Intervenţie 112
 

     Pompierii făgărăşeni au fost solicitaţi în localitatea Comăna de Sus, miercuri, 5 septembrie a.c., la un incendiu. ,,Miercuri, 5 septembrie a.c., în jurul orei 3.00 ne-am deplasat cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD în satul Comăna de Sus la un incendiu. La faţa locului cînd am ajuns ardea acoperişul unei casă din lemn. Din fericire nu s-au înregistrat victime. În urma incendiului au fost distruse bunuri în valoare de 5.000 lei şi bunuri salvate în valoare de 20.000 lei” au spus pompierii.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 789 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4318405

Horoscop zilnicZiare