Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY? Email

 

    În contextul dinamicii economiei internaționale, al progresului rapid al tehnologiei, al noilor valori și priorități aduse de tinerele generații, lumea de business se schimbă. Adaption means survival – iar adaptarea, împreună cu flexibilitatea și capacitatea de a anticipa tendințele, reprezintă o condiție existențială pentru companii.

     Anul acesta, BusinessMark organizează cea de-a cincea ediție a evenimentului BUSINESS CHALLENGE și oferă tuturor antreprenorilor, managerilor din cadrul IMM-urilor, dar și persoanelor interesate de crearea unui business propriu, oportunitatea de a afla direct de la antreprenori și specialiști locali și internaționali povești de business de succes. Vă invităm să discutăm, să învățăm și să ne inspirăm din experiențele unor lideri inovatori, ambițioși, profesioniști în data de 27 septembrie 2018 la HOTEL RADISSON BLU.

 

 

 

 

 

• GUNITA KULIKOVSKA, Founder & CEO, Vividly (Letonia); 
• JEAN-LUC SCHERER, Founder & CEO, Innoopolis (Emiratele Arabe Unite); 
• YASEN RUSEV, Co- founder & CEO, Escreo (Bulgaria);
• DRAGOS HANCU, Fondator și CEO, Amber Studio;
• CORNELIU BODEA, Președinte, Centrul Român al Energiei (CRE), CEO, Adrem;
• LIVIU BULIGAN, Director Executiv, SoftOne România;
• BOGDAN OPREA, Fondator și Președinte, BGS;
• MAMAS KOUTSOYIANNIS, CEO Romania & Moldova, Moore Stephens KSC;
• ALEXANDRU HOLICOV, Founder & CEO, Adservio;
• SORIN KERTESZ, Fondator si Director Executiv, Biciclop;
• RODICA LUPU, Fondator, Ingenius Hub;
• DORU DRAGOMIR, Președinte, Camera de Comerţ Bilaterală Bulgaria-România;
• RĂZVAN BUTUCARU, Partner Financial Advisory Services, MAZARS ROMÂNIA:; GEORGIANA ION, Senior Manager Financial Advisory Services; 
• ADRIAN MIHALCEA, Manager Financial Advisory Services, MAZARS ROMÂNIA.


     Tematica evenimentului va aborda subiecte raportate la nevoile antreprenorului modern. Dintre acestea, amintim:
- CHALLENGE ACCEPTED! Între disciplină și viziune, între pragmatism și creativitate, între libertate și responsabilitate, ce determină liderii să pornească și să se păstreze pe drumul antreprenoriatului? 
- BURNT OUT VS. SOLD OUT. Vânzările pentru companiile mici și mijlocii. Cum evităm epuizarea resurselor prin implementarea de strategii ”șirete”, eficiente, potrivite propriului target?
- GO BIG OR GO HOME. Când business-ul se extinde spre piețele internaționale, devine necesară calibrarea perspectivei la ”the big picture”. Cum putem eficientiza tranziția de la local la internațional? 
- INVEST. Care sunt modalitățile de finanțare pentru proiectele antreprenoriale? Între programele guvernamentale și soluțiile private. 
- BRANDING AND PERSONAL BRANDING. Importanța leaderilor în cazul companiilor antreprenoriale și IMM-urilor. De ce este important ca brandul personal să existe în coerență cu cel al companiei, dar nu în interdependență?

     Înscrierea la evenimentul BUSINESS CHALLENGE se poate face online, pe site-ul BusinessMark – link, unde puteți regăsi, totodată, mai multe detalii despre eveniment (reduceri de grup, modalitate de înscriere, structură, program, speakeri etc).
     Partenerii evenimentului: Soft One, Mazars, Moore Stephens, CEC Bank, Rent for Comfort.
     Eveniment creat cu susținerea: Camera de comerț Marea Britanie – România, Camera de Comerț Bilaterale Bulgaria – România, Camera de Comerț România - Portugalia, Asociația Națională a Antreprenorilor, Federația Patronatelor Femeilor Antreprenor, Zelist Monitor.
Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM. 

     Parteneri media: AGERPRES, Business24, Ziare.com, Curierul Național, Financial Market, Financiarul.ro, Rbe Connect, PR Box, New Money, Transilvania Business, IQ ADS, SMARK, DeBizz, Jurnalul de Afaceri, Portal Management, Market Watch, Administratie.ro, Global Manager, Gazeta de stiri, Spatiul Construit, PR Wave, Femei în afaceri, 1asig.ro, Moneybuzz, Revista Bulevard, Monitorul de Făgăraș, Matek, Social Media Romania, InTurda Media, InfoOradea, Ziarul Clujean, Aktual 24. 
Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 780 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4318407

Horoscop zilnicZiare