Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Încă un cabinet medical
Încă un cabinet medical Email
Luni, 09 Iulie 2018 20:37

     În oraşul Victoria îşi va desfăşura activitatea încă un medic de familie. Laura Mihaela Lipşor a cerut primăriei Victoria un spaţiu din clădirea Policlinicii în care să organizeze cabinetul medical. În şedinţa ordinară de la sfîrşitul lunii iunie a.c., aleşii locali au aprobat proiectul de hotărîre cu privire la concesionarea unui spaţiu în suprafaţă de 29,97 mp. Din imobilul cu nr. 14 de pe strada Policlinicii. În cele 5 încăperi, noul medic de familie îşi va organiza cabinetul medical. Contractului de concesiune va fi încheiat pentru o perioadă de 49 ani, cu obligativitatea de plată a valorii totale a contractului în cel mult 25 de ani. Conform contractului semnat între părţi, medicul de familie va achita o redevenţă anuală în valoare de 201,61 euro timp de 25 de ani. Aşa cum a fost stabilită prin evaluarea financiară, valoarea spaţiului concesionat este de 5.404, 19 euro.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 591 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4234890

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare