Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Devine proprietar
Devine proprietar Email
Luni, 09 Iulie 2018 20:17

     Primăria Victoria vinde un apartament cu trei camere pe strada Viitorului, în blocul nr. 24. Preţul apartamentului a fost stabilit prin expertiză şi nu depăşeşte 2.100 euro. Prin urmare, noul proprietar va achita către Primăria Victoria suma de 9.700 lei la care se mai adaugă 345 lei alte cheltuieli pentru expertiză. Noul proprietar este Marian Sas care a solicitat cumpărarea apartamentului încă din luna martie a.c. Bărbatul a fost chiriaş în această locuinţă de 50,76 mp. Acest statut i-a dat ddreptul de preemţiune în privinţa cumpărării apartamentului. În 2017 Primăria Victoria a vîndut din fondul locativ 19 locuinţe. Apartamentele vîndute au fost pe străzile G.Coşbuc, Viitorului , Albota şi Primăverii. Cel mai scump a fost pe strada Albota, 3.180 euro, iar cel mai ieftin a fost pe strada Viitorului, 1016,79 euro.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 598 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4234890

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare