Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bani de navetă Email
Marţi, 03 Iulie 2018 12:22

     Aleşii locali din Victoria au decontat suma de 5.270 lei pentru naveta cadrelor didactice de la cele două instituţii de învăţămînt. Conform referatului de specialitate, solicitarea s-a făcut pentru decontarea sumei aferente lunilor martie, aprilie şi mai 2018. Cadrele didactice de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu” au solicitat suma de 3.795 lei, iar cei de la CT ,,Dr. Alexandru Bărbat” suma de 1.475 lei. ,,Am fost certaţi de profesori atunci cînd nu am aprobat decontarea cheltuielilor de navetă” au spus aleşii locali. De la Liceul Teoretic sînt 9 salariaţi care fac naveta pe mai multe rute: 5 profesori fac naveta pe ruta Făgăraş - Victoria (tur – retur), un profesor face naveta pe ruta Corbi – Victoria (tur – retur), un salariat face naveta pe ruta Sîmbăta de Sus – Victoria ( tur – retur), un alt salariat face naveta pe ruta Viştea de Jos – Victoria (tur – retur) şi un dascăl vine de la Sibiu la Victoria. De la CT ,,Dr. Alexandru Bărbat” fac naveta 5 dascăli din care 3 pe rutele Făgăraş - Victoria (tur – retur), unul pe ruta Beclean - Victoria (tur – retur) şi altul pe ruta Sumerna – Victoria(tur – retur). Cererile pentru decontarea cheltuielilor de navetă au fost depuse la Primăria Victoria în perioada 15 – 18 iunie 2018.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 544 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236810

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare