Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Bani de navetă Email
Marţi, 03 Iulie 2018 12:22

     Aleşii locali din Victoria au decontat suma de 5.270 lei pentru naveta cadrelor didactice de la cele două instituţii de învăţămînt. Conform referatului de specialitate, solicitarea s-a făcut pentru decontarea sumei aferente lunilor martie, aprilie şi mai 2018. Cadrele didactice de la Liceul Teoretic ,,IC Drăguşanu” au solicitat suma de 3.795 lei, iar cei de la CT ,,Dr. Alexandru Bărbat” suma de 1.475 lei. ,,Am fost certaţi de profesori atunci cînd nu am aprobat decontarea cheltuielilor de navetă” au spus aleşii locali. De la Liceul Teoretic sînt 9 salariaţi care fac naveta pe mai multe rute: 5 profesori fac naveta pe ruta Făgăraş - Victoria (tur – retur), un profesor face naveta pe ruta Corbi – Victoria (tur – retur), un salariat face naveta pe ruta Sîmbăta de Sus – Victoria ( tur – retur), un alt salariat face naveta pe ruta Viştea de Jos – Victoria (tur – retur) şi un dascăl vine de la Sibiu la Victoria. De la CT ,,Dr. Alexandru Bărbat” fac naveta 5 dascăli din care 3 pe rutele Făgăraş - Victoria (tur – retur), unul pe ruta Beclean - Victoria (tur – retur) şi altul pe ruta Sumerna – Victoria(tur – retur). Cererile pentru decontarea cheltuielilor de navetă au fost depuse la Primăria Victoria în perioada 15 – 18 iunie 2018.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 659 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4317928

Horoscop zilnicZiare