Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Iluminatul public dat în folosinţă gratuită Email
Marţi, 03 Iulie 2018 10:15

     Reţelele de distribuţie a energiei electrice din Făgăraş au fost preluate de Municipalitate de la SDEE Transilvania Sud, sucursala Braşov. Consilierii locali au aprobat contractul în baza căruia infrastructura sistemului de distribuţie va fi administrată de UAT Fagăraş pe o perioadă de 20 de ani. Scopul contractului este acela de realizare a serviciului de iluminat public în municipiul Făgăraş şi de delgare a gestiunii acestuia. ,,Folosirea infrastructurii se încheie pe durata existenţei infrastructurii aferente sistemului de distribuţie a energiei electrice, 20 de ani, cu posibilităţi de prelungire” se arată în proiectul de hotărîre aprobat de plen. Reamintim că prin HCL 22/31 octombrie 2017 s-a aprobat înfiinţarea Serviciului de iluminat public al municipiului Făgăraş, iar prin HCL 140/23 mai 2018 s-au aprobat studiul de oportunitate şi caietul de sarcini în vederea delegării gestiunii Serviciului de iluminat public al Făgăraşului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 543 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236808

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare