Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Noi manifestări culturale Email
Luni, 02 Iulie 2018 21:29

     Calendarul anual al manifestărilor culturale şi sportive al municipiului Făgăraş a fost modificat din nou. La forma iniţială s-au adăugat noi activităţi, fără a se modifica însă şi bugetul total al calendarului. O primă activitate este ,,Trabantul ne uneşte în centru” care va avea loc în perioada 28-29 iulie, bugetul alocat fiind de 5000 lei, bani dislocaţi de la festivalul ,,Garofiţa Pietrei Craiului”. ,,Săptămîna mobilităţii europene” a fost introdusă în calendar în luna septembrie şi necesită suma de 3000 lei. Raliul ,,Internaţional Autotest Challenger” se va desfăşura în perioada 25-26 august, organizator fiind GT Auto Club sportiv, şi a fost alocată suma de 5000 lei, sumă diminuată de la manifestarea ocazionată de Ziua naţională a României. Bugetul Simpozionului de fizică de la CN Radu Negru desfăşurat în luna mai a fost suplimentat cu 3500 lei, sumă diminuată de la Ziua Unirii stipulată în calendarul anual. Este vorba de redistribuirea sumei totale de 14.000 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 548 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236810

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare