Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Primăria Făgăraş, agent imobiliar Email
Luni, 02 Iulie 2018 21:27

     Primăria Făgăraş este unul dintre cei mai activi agenţi imobiliari aflaţi pe piaţa făgărăşeană. În majoritatea şedinşelor de plen sînt incluse pe ordinea de zi proiecte ce vizează vînzarea de locuinţe sau cumpărarea de terenuri. Consilierii locali nu comentează în plen scopul acestor tranzacţii şi aprobă pe bandă rulantă expertizele de evaluare asupra imobilelor supuse vînzării sau cumpărării. În ultimul plen desfăşurat joi, 28 iunie a.c., au fost votate patru rapoarte de evaluare întocmite de evaluatorul autorizat Toth Eniko asupra patru apartamente din municipiu. Un apartament cu 2 camere situat în strada Narciselor, blocul B, scara A, apartamentul 19, va fi vîndut de Primăria Făgăraş cu 36.680 lei, aşa cum arată evaluarea. Filiche Tincuţa este noul proprietar, aprobat prin HCL 269/2017. Apartamentul 15 din blocul 4, scara B, cu 2 camere, din Tudor Vladimirescu este evaluat la 49.170 lei. A fost aprobată vînzarea către Toc Gheorghe prin HCL 51/2018. Și apartamentul cu 2 camere din blocul 14, scara C, din Tudor Vladimirescu, a fost evaluat, acesta va ajunge la Dumitru Liliana pentru 50.150 lei, aşa cum arată HCL 50/2018. Un alt apartament din cartierul Tudor Vladimirescu este în blocul 13, scara B şi este evaluat la 70.140 lei. Prin HCL 270/2027 este cumpărat de Bălan Maria. CL Făgăraş a aprobat cumpărarea unui teren în suprafaţă de 532 mp situat în municipiu, între B-dul Unirii şi Aleea Unirii, ce aparţine Dianei Popa, fostă Vegheş. A fost aprobată şi demararea procedurii de evaluare ca va stabili valoarea acestuia.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 561 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236810

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare