Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Primăria Făgăraş, agent imobiliar Email
Luni, 02 Iulie 2018 21:27

     Primăria Făgăraş este unul dintre cei mai activi agenţi imobiliari aflaţi pe piaţa făgărăşeană. În majoritatea şedinşelor de plen sînt incluse pe ordinea de zi proiecte ce vizează vînzarea de locuinţe sau cumpărarea de terenuri. Consilierii locali nu comentează în plen scopul acestor tranzacţii şi aprobă pe bandă rulantă expertizele de evaluare asupra imobilelor supuse vînzării sau cumpărării. În ultimul plen desfăşurat joi, 28 iunie a.c., au fost votate patru rapoarte de evaluare întocmite de evaluatorul autorizat Toth Eniko asupra patru apartamente din municipiu. Un apartament cu 2 camere situat în strada Narciselor, blocul B, scara A, apartamentul 19, va fi vîndut de Primăria Făgăraş cu 36.680 lei, aşa cum arată evaluarea. Filiche Tincuţa este noul proprietar, aprobat prin HCL 269/2017. Apartamentul 15 din blocul 4, scara B, cu 2 camere, din Tudor Vladimirescu este evaluat la 49.170 lei. A fost aprobată vînzarea către Toc Gheorghe prin HCL 51/2018. Și apartamentul cu 2 camere din blocul 14, scara C, din Tudor Vladimirescu, a fost evaluat, acesta va ajunge la Dumitru Liliana pentru 50.150 lei, aşa cum arată HCL 50/2018. Un alt apartament din cartierul Tudor Vladimirescu este în blocul 13, scara B şi este evaluat la 70.140 lei. Prin HCL 270/2027 este cumpărat de Bălan Maria. CL Făgăraş a aprobat cumpărarea unui teren în suprafaţă de 532 mp situat în municipiu, între B-dul Unirii şi Aleea Unirii, ce aparţine Dianei Popa, fostă Vegheş. A fost aprobată şi demararea procedurii de evaluare ca va stabili valoarea acestuia.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 665 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4317923

Horoscop zilnicZiare