Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Licitaţie pentru locuri de parcare Email
Luni, 02 Iulie 2018 21:20

     Noi locuri de parcare vor fi scoase la licitaţie pentru făgărăşeni. Este vorba despre spaţiile existente pe străzile Câmpului, Titu Perţea, Teiului, Stejarului şi 1 Decembrie 1918. Plenul CL Făgăraş a aprobat locurile ce vor fi scoase la licitaţie şi condiţiile în care locatarii pot intra în posesia unui loc de parcare la reşedinţa lor. Pe strada Câmpului sînt oferite locurile numerotate de la 190 la 247, în zona blocurilor de la 1 la 9. Pe strada Titu Perţea în zona blocurilor 3,4,5 şi 7 A, sînt locurile numerotate de la 134 la 144. Pe strada Teiului sînr 191 locuri de parcare în zona blocurilor 46, 46B, 63 şi 64, iar pe strada Stejarului la blocurile 23-28 şi 28A. Și pe strada 1 Decembrie 1918 sînt 135 locuri de parcare la blocurile 10 A, B, C, 11 A, B, C, 12, A,B,C, E şi 13 C. Durata închirierii este de 3 ani şi costul este de 50 lei/an. Conform HCL, contractul de închiriere va stipula chiria anuală pentru cei 12,5 mp teren, dar şi taxa de folosinţă teren care are volori diferite în funcţie de zona în care se află parcarea. Pe strada Câmpului, Titu Perţea şi 1 Decembrie, zona B, taxa este de 0,5269 lei/mp, iar în strada Teiului şi strada Stejarului, zona A, 0,7553 lei/mp.

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 666 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4317936

Horoscop zilnicZiare