Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Repartiţii de locuinţe ANL
Repartiţii de locuinţe ANL Email
Luni, 02 Iulie 2018 21:15

     Trei garsoniere în blocurile ANL de pe strada Câmpului vor ajunge la trei persoane care au întrunit punctajul cel mai mare, aşa cum a stabilit comisia de repartizare a acestor locuinţe. Este vorba despre garsoniera 19 din blocul B, garsoniera 16 din blocul E şi garsoniera 16 din blocul H. Locuinţele au fost eliberate de vechii chiriaşi care au renunţat la contract, respectiv Maria Bărcuţeran, Man Ramona şi Nan Anca. Garsonierele vor fi date spre închiriere lui Blebea Răducu Florin (46 puncte), Banu Elena Ramona (46 puncte) şi Șotcan Denisa Ana (45 puncte). Reamintim că în baza HCL 87/ 2018, au întrunit punctajul necesar obţinerii unei locuinţe ANL 54 de făgărăşeni sub 35 de ani. Pentru alţi 20 de solicitanţi dosarele au fost respinse de comisie pe motiv că nu au îndeplinit cumulat criteriile legale. La nivelul lunii aprilie 2018 erau disponibile 28 locuinţe ANL, respectiv 2 apartamente cu 3 camere, 7 apartamente cu 2 camere şi 19 garsoniere. Comisia de repartizare a locuinţelor ANL este firmată din: Ion Viorica- preşedinte, Surdu Andreea, Lavinia Gheorghe, Tănase Elena, toate consilieri în Primăria Făgăraş şi consilierii locali: Florin Alexandru, Mazilu Alexandru, Stengel Norbert şi Ercău Bruno.

Comments
Comentariu nou Cautare
Ianos  - Liste ANL   |09-07-2018 15:09:40
Ce repartitii domle?Am auzit ca domnul consilier local Biza a primit prima
repartitie la ANL pentru ca a facut puncte chipurile are venit lunar de 400 lei.
Pai cate luni a muncit sa isi cumpere BMW?
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 624 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4234906

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare