Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri locale Repartiţii de locuinţe ANL
Repartiţii de locuinţe ANL Email
Luni, 02 Iulie 2018 21:15

     Trei garsoniere în blocurile ANL de pe strada Câmpului vor ajunge la trei persoane care au întrunit punctajul cel mai mare, aşa cum a stabilit comisia de repartizare a acestor locuinţe. Este vorba despre garsoniera 19 din blocul B, garsoniera 16 din blocul E şi garsoniera 16 din blocul H. Locuinţele au fost eliberate de vechii chiriaşi care au renunţat la contract, respectiv Maria Bărcuţeran, Man Ramona şi Nan Anca. Garsonierele vor fi date spre închiriere lui Blebea Răducu Florin (46 puncte), Banu Elena Ramona (46 puncte) şi Șotcan Denisa Ana (45 puncte). Reamintim că în baza HCL 87/ 2018, au întrunit punctajul necesar obţinerii unei locuinţe ANL 54 de făgărăşeni sub 35 de ani. Pentru alţi 20 de solicitanţi dosarele au fost respinse de comisie pe motiv că nu au îndeplinit cumulat criteriile legale. La nivelul lunii aprilie 2018 erau disponibile 28 locuinţe ANL, respectiv 2 apartamente cu 3 camere, 7 apartamente cu 2 camere şi 19 garsoniere. Comisia de repartizare a locuinţelor ANL este firmată din: Ion Viorica- preşedinte, Surdu Andreea, Lavinia Gheorghe, Tănase Elena, toate consilieri în Primăria Făgăraş şi consilierii locali: Florin Alexandru, Mazilu Alexandru, Stengel Norbert şi Ercău Bruno.

Comments
Comentariu nou Cautare
Ianos  - Liste ANL   |09-07-2018 15:09:40
Ce repartitii domle?Am auzit ca domnul consilier local Biza a primit prima
repartitie la ANL pentru ca a facut puncte chipurile are venit lunar de 400 lei.
Pai cate luni a muncit sa isi cumpere BMW?
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 822 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 773
Număr afişări conţinut : 4305050

Horoscop zilnicZiare