Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
A început examenul de bacalaureat Email
Luni, 25 Iunie 2018 21:51

     Luni, 25 iunie a.c., au început probele scrise pentru examenul naţional de bacalaureat 2018. Cei 55 de elevi din Victoria au fost transportaţi cu 4 microbuze școlare la Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densușianu” din Făgăraș unde susţin probele scrise. ,,Trei microbuzele școlare vor transporta în fiecare zi de examen elevii la Făgăraș, la Şcoala Gimnazială ,,Ovid Densușianu”. Elevii vor fi însoţiţi de dascăli. De la Liceul Teoretic ,,IC Drăgușanu” vor susţine probele scrise 42 de elevi, 15 de la profil real, 19 de la profil uman, iar alţi 8 din seriile anterioare” a spus directorul adjunct, Matei Morlova. De la CT ,,Dr. Alexandru Bărbat” susţin bacalaureatul 20 de elevi, 13 din seria curentă și 7 din seriile anterioare. Reamintim că în perioada 12 – 13 februarie a.c., a avut loc proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, în perioada 14 – 15 februarie a.c., e evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală la limba maternă. În 16, 19 și 20 februarie a.c., a fost programată evaluarea competenţelor digitale, iar în 21 și 22 februarie a.c., s-a desfășurat competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. 25 iunie este proba scrisã la limba și literatura românã, 26 iunie: limba și literatura maternã, proba scrisã, 27 iunie: proba scrisã obligatorie a profilului, 28 iunie: proba scrisã la alegere a profilului și specializãrii, 4 iulie: afișarea primelor rezultate (pînã la ora 12:00) și depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00), 5-8 iulie: rezolvarea contestaţiilor

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 586 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236820

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare