Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Au fost repartizaţi Email
Luni, 25 Iunie 2018 21:49

     Cei 38 de băieţi de la Centrul de plasament ,,Azur” din Victoria vor fi transferaţi în alte centre din judeţul Braşov. În cursul lunii iunie a.c., s-au deplasat la Victoria reprezentanţii DGASPC Braşov care au discutat individual cu fiecare beneficiar situaţia transferului către alte unităţi şi au stabilit centrele care îi vor prelua pe copii. Băieţii cu vîrste cuprinse de la 8 la 12 ani vor fi transferaţi la Centrul de plasament ,,Dacia” din comuna Jibert, iar cei cu vîrste de la 13 la 20 de ani vor fi transferaţi la Complexul de Servicii Săcele ,,Chip şi Dale” şi la Complexul de Servicii Tărlăugeni ,,Lizuca şi Patrocle”. ,,38 de băieţi mai sînt instituţionalizaţi, dar doi vor fi externaţi şi reintegraţi în familie. De cînd s-a luat această decizie de desfiinţare am discutat cu băieţii şi le-am explicat că sînt mai aproape de Braşov şi au şanse mari să se angajeze după ce vor încheia cursurile şcolare. Au acceptat situaţia şi speră să le fie mai bine. Le-am promis copiilor că în perioada următoare o să-i ducem în vizită acolo unde au fost repartizaţi. Băieţii vor fi transferaţi în locaţiile de mai sus pînă în luna septembrie a.c., cînd vor începe noul an şcolar” a spus directorul interimar, Viorica Harcu de la ,,Azur” . După 40 de ani de activitate, ,,Azur” îşi închide porţile aşa cum a decis conducerea DGASPC Braşov în luna martie 2018. Clădirea va adăposti Centrul de Îngrijire şi Asistenţă ,,Sfîntul Gheorghe” pentru persoane adulte cu dizabilităţi.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 563 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236812

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare