Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Au fost repartizaţi Email
Luni, 25 Iunie 2018 21:49

     Cei 38 de băieţi de la Centrul de plasament ,,Azur” din Victoria vor fi transferaţi în alte centre din judeţul Braşov. În cursul lunii iunie a.c., s-au deplasat la Victoria reprezentanţii DGASPC Braşov care au discutat individual cu fiecare beneficiar situaţia transferului către alte unităţi şi au stabilit centrele care îi vor prelua pe copii. Băieţii cu vîrste cuprinse de la 8 la 12 ani vor fi transferaţi la Centrul de plasament ,,Dacia” din comuna Jibert, iar cei cu vîrste de la 13 la 20 de ani vor fi transferaţi la Complexul de Servicii Săcele ,,Chip şi Dale” şi la Complexul de Servicii Tărlăugeni ,,Lizuca şi Patrocle”. ,,38 de băieţi mai sînt instituţionalizaţi, dar doi vor fi externaţi şi reintegraţi în familie. De cînd s-a luat această decizie de desfiinţare am discutat cu băieţii şi le-am explicat că sînt mai aproape de Braşov şi au şanse mari să se angajeze după ce vor încheia cursurile şcolare. Au acceptat situaţia şi speră să le fie mai bine. Le-am promis copiilor că în perioada următoare o să-i ducem în vizită acolo unde au fost repartizaţi. Băieţii vor fi transferaţi în locaţiile de mai sus pînă în luna septembrie a.c., cînd vor începe noul an şcolar” a spus directorul interimar, Viorica Harcu de la ,,Azur” . După 40 de ani de activitate, ,,Azur” îşi închide porţile aşa cum a decis conducerea DGASPC Braşov în luna martie 2018. Clădirea va adăposti Centrul de Îngrijire şi Asistenţă ,,Sfîntul Gheorghe” pentru persoane adulte cu dizabilităţi.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 669 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4317951

Horoscop zilnicZiare