Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
,,Castanul” în vizorul AJPIS Braşov Email
Luni, 25 Iunie 2018 21:17

     Căminul pentru persoane vîrsnice ,,Castanul” se află în vizorul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Braşov (AJPIS), iar reprezentanţii acestei unităţi vor veni în control la Victoria în data de 4 iulie a.c. Unitatea a fost licenţiată în 2017 pe următorii 5 ani, obţinînd 98 de puncte din 100. ,,AJPIS Braşov monitorizează activitatea şi ne-au făcut unele recomandări, 90% dintre ele le-am realizat. Este vorba despre reparaţii curente cum ar fi lucrări de zugrăvit şi vopsit. La capitolul dotări, trebuie să achiziţionăm saltele şi perne antiescare pentru că majoritatea beneficiarilor din cămin sînt imobilizate la pat. Pentru achiziţionarea acestora, vom începe procedura de achiziţie la sfîrşitul lunii iunie a.c.” a spus directorul interimar Bogdan Opriş. Un alt neajuns identificat de reprezentanţii AJPIS Braşov este lipsa personalului. În perioada următoare unitatea va scoate la concurs următoarelor posturi: masor, infirmiere, psiholog şi asistente medicale. La căminul pentru persoane vîrsnice ,,Castanul” sînt internaţi 30 de beneficiari, ultimul internat a fost o femeie de 84 de ani din comuna Ucea.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 590 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236822

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare