Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Șantier la Victoria
Șantier la Victoria Email
Luni, 18 Iunie 2018 19:21

     În această perioadă, Primăria Victoria execută două lucrări de investiţii în valoare totală de 256.800 lei. Este vorba despre reţeaua de canalizare de pe strada Viitorului şi despre amenajarea unei parcări pe strada Pieţii. ,,10 case de pe strada Viitorului foloseau fose septice. 387 de metri de tuburi PVC au fost montate, iar pe strada Victoriei s-a executat foraj orizontal pentru a se evita spargerea carosabilului. Pînă în prezent s-a executat 95% din lucrare” a spus Sorin Tişulescu, şef serviciu UAT din cadrul primărei. Licitaţia a fost organizată în luna aprilie a.c., şi a existat un singur ofertant, I.F. Construct SRL. Conform contractului, şantierul trebuie să se încheie luni, 18 iunie a.c., cînd lucrarea va fi predată primăriei. Din bugetul local pentru canalizare s-a alocat suma de 185.000 lei, iar documentaţia tehnică a fost executată de SC Domus Maximus SRL Sibiu. În cazul parcării ce se amenajează pe strada Pieţii, s-au prezentat la licitaţie două firme, SC Cored Impex SRL şi I.C. Metal Confex SRL. Comisia de licitaţie a încredinţat lucrările firmei I.C. Metal, valoarea lor fiind de 71.800 lei. Şantierul s-a deschis pe 4 iunie a.c., iar termenul de executate este 13 iulie 2018. În zona respectivă pe o suprafaţă de 250 mp se vor amenaja 21 locuri de parcare. Proiectul pentru această lucrare a fost executat de SC Ayacont Proiect SRL Sibiu.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1346 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4235921

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare