Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Șantier la Victoria
Șantier la Victoria Email
Luni, 18 Iunie 2018 19:21

     În această perioadă, Primăria Victoria execută două lucrări de investiţii în valoare totală de 256.800 lei. Este vorba despre reţeaua de canalizare de pe strada Viitorului şi despre amenajarea unei parcări pe strada Pieţii. ,,10 case de pe strada Viitorului foloseau fose septice. 387 de metri de tuburi PVC au fost montate, iar pe strada Victoriei s-a executat foraj orizontal pentru a se evita spargerea carosabilului. Pînă în prezent s-a executat 95% din lucrare” a spus Sorin Tişulescu, şef serviciu UAT din cadrul primărei. Licitaţia a fost organizată în luna aprilie a.c., şi a existat un singur ofertant, I.F. Construct SRL. Conform contractului, şantierul trebuie să se încheie luni, 18 iunie a.c., cînd lucrarea va fi predată primăriei. Din bugetul local pentru canalizare s-a alocat suma de 185.000 lei, iar documentaţia tehnică a fost executată de SC Domus Maximus SRL Sibiu. În cazul parcării ce se amenajează pe strada Pieţii, s-au prezentat la licitaţie două firme, SC Cored Impex SRL şi I.C. Metal Confex SRL. Comisia de licitaţie a încredinţat lucrările firmei I.C. Metal, valoarea lor fiind de 71.800 lei. Şantierul s-a deschis pe 4 iunie a.c., iar termenul de executate este 13 iulie 2018. În zona respectivă pe o suprafaţă de 250 mp se vor amenaja 21 locuri de parcare. Proiectul pentru această lucrare a fost executat de SC Ayacont Proiect SRL Sibiu.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 708 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4317452

Horoscop zilnicZiare