Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Prefectura Braşov, suport de reclamă pentru CEC
Prefectura Braşov, suport de reclamă pentru CEC Email
Luni, 18 Iunie 2018 19:13

     Site-ul oficial al Prefecturii Braşov a devenit suport de reclamă pentru CEC Bank. Un anunţ publicat de Instituţia Prefectului Braşov aduce la cunoştinţa cetăţenilor că pot plăti taxele pentru paşapoarte şi permise de conducere / certificate de înmatriculare la CEC Bank. Dar anunţul publicat în data de 12 iunie a.c. nu se opreşte la această facilitate ci prezintă întreaga ofertă a serviciilor acestei bănci. ,,Taxele pot fi achitate atît prin ordin de plată, Internet şi Mobile Banking cît şi la ghişeele celor aproximativ 1025 de unităţi CEC Bank. În plus, în perioada 11.06.2018 – 31.12.2018. CEC Bank vine în întîmpinarea contribuabililor persoane fizice cu o promoţie prin care sumele reprezentînd impozite, contribuţii, taxe, alte venituri ale bugetelor componente ale bugetului general consolidat sau a sumelor colectate de instituţiile publice se vor încasa la ghişeele băncii fără comisioane în sarcina platitorului” se arată în comunicatul care este completat cu un linc de prezentare a ofertelor băncii şi cu adresa de internet a acesteia.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 742 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236883

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare