Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Minori cercetaţi după gratii
Minori cercetaţi după gratii Email
Luni, 11 Iunie 2018 18:12

     Minorii Sergiu Ioan C. de 15 ani, Ioan Alexandru B. şi Claudiu Alexandru M. ambii de 17 ani, toţi din Victoria, sînt cercetaţi după gratii în dosarul nr. 2177/226/2018 înregistrat la Judecătoria Făgăraş. Aceştia sînt cercetaţi pentru şase fapte penale comise în perioada 2017 – 2018, unde prejudiciul înregistrat a fost de 18 mii euro, dar recuperat în proporţie de 70%. Minorii au fost încătuşaţi în luna mai a.c., şi întroduşi în arestul IPJ Braşov , iar uerior arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Printre acuzaţiile pentru care sînt judecaţi cei trei moniri se află infracţiunile de furt, distrugeri, acte de violenţă şi tîlhărie. Cei trei sînt elevi la Centrul Școlar pentru Educaţie Incluzivă Victoria, dar nu frecventua cursurile şcolare decît pentru a lua masa de prînz. Infractorii locuiesc în Victoria şi au un ,,palmares infracţional” impresionant. Au furat multe bunuri din locuinţe, societăţi comerciale, au distrus zeci de locuinţe şi autoturisme. În urma cercetărilor, s-a aflat că minorii infractori îşi întocmiseră liste cu apartamentele nelocuite de la parterul imobilelor pe care urmau să le atace. În dosarul nr. 2177/226/2018 care se judecă la instanţa făgărăşeană Sergiu Ioan C., de 15 ani, Ioan Alexandru B. şi Claudiu Alexandru M. ambii de 17 ani sînt inculpaţi, iar părţile vătămate sînt: Marioara Lenuţa Căian, Gheorghe Constantinescu, Valer Tătaru, Ioan Popa, Silvia Bărbat şi SC Victoria Parc Industrial SRL. Luni, 11 iunie a.c. s-a judecat cererea inculpaţilor privind eliberarea din arest preventiv şi cercetarea în stare de libertate. Pînă la închiderea ediţiei nu a fost emisă sentinţa în acest dosar

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 760 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4274551

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare