Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Post scos la concurs
Post scos la concurs Email
Luni, 11 Iunie 2018 18:09

     Primăria Victoria intenţionează să ocupe un post de secretar- dactilograf pe care l-a scos la concurs. Conform procesului verbal din 5 iunie a.c., nr. 9.947 toţi candidaţi au fost declaraţi admişi. Este vorba despre : Daniela Rodica Bobocea, Dorina Onciu Bulezuc, Marcela Maria Ciurea, Claudia Simona Grovu, Ana Iuliana Sinea şi Paraschiva Laura Văcariu. După prima probă de verificare a dosarelor, cei 6 candidaţi au fost admişi, iar luni, 11 iunie a.c., au susţinut proba scrisă. Următoarea probă a fost programată miercuri, 13 iunie a.c., cînd se vor testa cunoştinţele în limba engleză, iar în data de 14 iunie a.c., va avea loc interviul. Toate probele sînt eliminatorii. Condiţiile impuse candidaţiilor au fost: studii medii cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă minim trei ani şi şase luni, cunoscător de limbă engleză la nivel avansat, cunoştinţe de operare PC – Windows, Microsoft Office, Internet Explorer/ Google Chrome.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 762 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4274552

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare