Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Galerie foto
Cu executorul la uşă Email
Luni, 11 Iunie 2018 18:03

     SC Victoria Parc Industrial SRL are de încasat de la populaţie 260.000 lei pentru serviciile de apă – canal. Pe lista neagră a datornicilor sînt înregistrate 164 de familii care au acumulat fiecare datorii mai mari de 400 lei. Pentru recuperarea datoriilor istorice administratorul de la SC Victoria Parc Industrial SRL, Marian Baciu, a a afişat lista datornicilor în centrul oraşului, la panoul de afişaj, a trimis somaţii de plată, a instituit popriri, iar pentru 18 persoane s-a făcut acţiune în instanţă şi se va trece la executare silită. ,,Avem abonaţi care nu şi-au plătit serviciile de apă – canal niciodată, aceste persoane vor fi executate silit pentru că nu au bunuri mobile, conturi bancare şi din acest motiv ne vom îndrepta spre bunurile personale deţinute. Datoriile istorice trebuie recuperate, pe rol mai sînt 50 de dosare, titularii urmînd să fie executaţi silit” a spus Marian Baciu, administratorul SC Victoria Parc Industrial. Pe lista ruşinii sînt zeci de familii, dar cele mai mari datorii au următrii abonaţi: V. Huluţă de pe strada Viitorului are o restanţă de peste 5.000 lei, Ioan M. de pe strada G.Coşbuc are de achitat peste 4.900 lei, DoinaC. are o datorie de peste 4.200 lei. În luna decembrie 2017, SC Victoria Parc Industrial SRL avea de recuperat de la abonaţi suma de 420.000 lei. Societatea a trimis înştinţări de plată şi somaţii pentru recuperarea datoriilor, iar în urma demersurilor, în primele cinci luni ale anului, societatea a încasat de la populaţie suma de 160.000 lei. Cei mai mulţi datornici sînt abonaţii de pe starda Viitorului, G.Coşbuc, Stadionului, Muncii. În blocul de nefamilişti de pe strada Salcîmilor 30 de familii au datorii neachitate de la 750,62 lei pănă la 4. 567, 97 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Anonim   |13-06-2018 13:38:54
Baciu sa faca bine si sa treaca fiecarei familii ceea ce consuma, daca era
"pausal", mai inteleg, dar daca avem contoare nu este corect sa ne
treaca si "pierderile". Si mai este si mandru de aceasta.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 757 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236887

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare