Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Rețete by Florin Baki Ciorbă de varză cu afumătură
Ciorbă de varză cu afumătură Email
Luni, 11 Iunie 2018 17:54

 

Ingrediente
 

1 varză mai mare
100 ml ulei de măsline
2 cepe
1 morcov
1rădăcină păstîrnac
1 rădăcină de ţelina
1 cartof
1-2 ardei roşii
500 g ciolan de porc dezosat şi afumat
pătrunjel
mărar
piper
3 gălbenuşuri
500 g smîntână


Mod de preparare
 

     Se toacă varza fideluţă şi se căleşte în 50 ml ulei de măsline.Se adaugă apa şi se lasă la fiert. Legumele se curăţă şi se toacă cubuleţe, apoi se călesc în restul de ulei. Carnea se taie în bucăţi mai mici şi se înăbuşe cu apă fierbinte. Legumele şi carnea se adaugă în oala cu varză şi se lasă la fiert pînă ce carnea este bine pătrunsă. Se adaugă cartofii tăiaţi în cubuleţe mici se mai lasă la fiert 10 min.Se ia de pe foc. Într-un castron se bat gălbenuşurile cu smîntînă şi se adaugă puţin cîte puţin din supa fierbinte pînă se obţine un amestec cremos. Acesta se toarnă peste ciorba din oală şi se amestecă continuu pentru a nu se tăia. Verdeaţa se toacă mărunt şi se adaugă peste cirobă la final.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Drb  - Cost/portie   |24-06-2018 05:03:21
Ar fi bine sa oferiti si o aproximare a costului unei porti,durata de pregatire
etc..
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 617 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4272444

Horoscop zilnic

Informatii utile



Ziare