Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Fotbal, Divizia D
Fotbal, Divizia D Email
Luni, 11 Iunie 2018 16:15

     Sîmbătă, 9 iunie, a avut loc ultima etapă a Diviziei D. ASSR Braşov a dominat competiţia judeţeană şi astfel şi-a cîştigat dreptul de-a participa la barajul pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Peste o săptămînă vor juca manşa tur al barajului pentru accederea în Liga a III-a, în compania cîştigătoarei din judeţul Covasna. Manşa tur va avea loc sîmbătă, 16 iunie, pe stadionul Tineretului cu începere de la ora 18.

Rezultate:
Hurez-Voila 3-3
Tărlungeni-Colţea 2-0
Victoria-Dumbrăviţa 3-0
Zărneşti-Steagu Roşu 8-1
Săcele-ASSR 0-3
Cristian-Berivoi 5-1
Codlea-Homorod 2-6.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Nicu Spania  - Mulțumesc   |13-06-2018 10:52:39
Hai Hurezeana! Felicitări pentru performanță!
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 561 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4264406

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare