Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Fotbal, Divizia D Email
Luni, 11 Iunie 2018 16:15

     Sîmbătă, 9 iunie, a avut loc ultima etapă a Diviziei D. ASSR Braşov a dominat competiţia judeţeană şi astfel şi-a cîştigat dreptul de-a participa la barajul pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării. Peste o săptămînă vor juca manşa tur al barajului pentru accederea în Liga a III-a, în compania cîştigătoarei din judeţul Covasna. Manşa tur va avea loc sîmbătă, 16 iunie, pe stadionul Tineretului cu începere de la ora 18.

Rezultate:
Hurez-Voila 3-3
Tărlungeni-Colţea 2-0
Victoria-Dumbrăviţa 3-0
Zărneşti-Steagu Roşu 8-1
Săcele-ASSR 0-3
Cristian-Berivoi 5-1
Codlea-Homorod 2-6.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Nicu Spania  - Mulțumesc   |13-06-2018 10:52:39
Hai Hurezeana! Felicitări pentru performanță!
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 560 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4208439

Horoscop zilnic

Informatii utile



Ziare