Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Întîlnire Email
Luni, 04 Iunie 2018 18:25

     Reprezentanții fundației Diakonia din Făgăraș organizează în ziua de 6 iunie 2018, începînd cu ora 17.30, o întîlnire cu posibilii beneficiari ai serviciilor oferite de Centrul de zi de la Făgăraș. Întîlnirea va avea loc la sediul fundației Diakonia din strada I.M. Klein (fostă Inului), nr. 22. ,,Invităm părinții și aparținătorii persoanelor cu dizabilități, fie minori sau adulți, la sediul nostru pentru a le prezenta serviciile pe care le putem oferi în cadrul Centrului de zi de la Făgăraș care se va inaugura în luna octombrie a acestui an. Este un centru nou care va asigura o serie de facilități persoanelor cu dizabilități. Vorbim despre ludoterapie, (terapie prin joacă), terapie educațională, ergoterapie și recuperare motorie” a declarat Cristina Rusu, directoarea fundației Diakonia. Reamintim că Diakonia construiește un centru de zi destinat persoanelor cu dizabilități din surse propri. Acesta se adaugă unităților ce funcționează la Șercaia, Șoarș, Făgăraș.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 592 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4264408

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare