Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Reparaţii Email
Luni, 04 Iunie 2018 18:11

     În urmă cu cîteva zile în faţa Casei de Cultură din Victoria a fost şantier. SC Metal Confex SRL a schimbat zeci de plăci de gresie care erau deja deteriorate. ,,Lucrările de reabilitare şi modernizare executate în perioada 2009 – 2015 au fost de proastă calitate şi din acest motiv lucrăm din nou, astfel de lucrări s-au mai executat în urmă cu doi ani. SC Athenaum SA din Bucureşti este firma care a cîştigat licitaţia şi a executat lucrările de reabilitare şi modernizare a clădirii Casei de Cultură, dar vor suporta costul lucrărilor de acum pentru că gresia s-a deteriorat în perioada de garanţie a lucrării. În ultimii doi ani firma bucureşteană a mai executat şi alte lucrării de reparaţii cum ar fii: izolare acoperiş, reparaţii tencuieli interioare şi reparaţii uşi ” a spus directorul Casei de Cultură, Corina Hoajă.

Comments
Comentariu nou Cautare
cici  - Reabilitare   |05-06-2018 04:08:19
Asa lucrare au facut oamenii lui Gimi? Buna alegere domn' primar!
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 583 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209137

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare