Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Reparaţii Email
Luni, 04 Iunie 2018 18:11

     În urmă cu cîteva zile în faţa Casei de Cultură din Victoria a fost şantier. SC Metal Confex SRL a schimbat zeci de plăci de gresie care erau deja deteriorate. ,,Lucrările de reabilitare şi modernizare executate în perioada 2009 – 2015 au fost de proastă calitate şi din acest motiv lucrăm din nou, astfel de lucrări s-au mai executat în urmă cu doi ani. SC Athenaum SA din Bucureşti este firma care a cîştigat licitaţia şi a executat lucrările de reabilitare şi modernizare a clădirii Casei de Cultură, dar vor suporta costul lucrărilor de acum pentru că gresia s-a deteriorat în perioada de garanţie a lucrării. În ultimii doi ani firma bucureşteană a mai executat şi alte lucrării de reparaţii cum ar fii: izolare acoperiş, reparaţii tencuieli interioare şi reparaţii uşi ” a spus directorul Casei de Cultură, Corina Hoajă.

Comments
Comentariu nou Cautare
cici  - Reabilitare   |05-06-2018 04:08:19
Asa lucrare au facut oamenii lui Gimi? Buna alegere domn' primar!
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 585 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4264408

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare