Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Mai multe caemere video în oraş Email
Luni, 04 Iunie 2018 18:06

     În ultima şedinţă de CL Victoria, aleşii urbei au aprobat proiectul de hotărîre cu privire la extinderea reţelei de supraveghere video. Valoarea investiţiei este de 20 mii lei, iar valoarea investiţiei a fost apriobată în bugetul din acest an. La ora actuală pe raza oraşului Victoria sînt montate 36 camere de supraveghere video pe stîlpii de curent electric din toate intersecţiile, în preajma unităţilor şcolare, în centrul oraşului şi la intrările din oraş. Acest sistem de supraveghere video este urmărit pe monitoarele amplasate într-un birou de la parterul clădirii primăriei.

 ,,Am constatat că 36 de camere video sînt însuficiente pentru acoperirea unor zone vulnerabile din oraş. Din acest motiv vom extinde reţeaua pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea actelor de vandalism şi descurajarea furturilor” a spus primarul Gheorghe Cristian. ,,Era bine dacă se prezenta o informare, să vedem cît de eficientă este această extindere video. Unii oamenii spun că îi supraveghem pe ei şi nu cred că este cazul. Cît de eficiente sînt aceste camere pentru că valoarea investiţiei este mare” a spus consilierul local Alexandru Lup. Imaginile video au fost de ajutor şi pentru poliţiştii din Victoria care le-au folosit penbtru depistarea unor rău făcători. Extinderea sistemului de supraveghere video se va face în parcurile de joacă, în zona heleşteelor, în parcări şi în partea de jos a oraşului, către cimitir. La ora actuală sistemul de supraveghere video acoperă 32% din suprafaţa oraşului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Anonim   |05-06-2018 16:03:02
Darcele care sunt amplasate acum functioneaza ? Politia spune ca nu prea...cel
putin mie asa mi s-a spus atunci cand am facut o sesizare/ reclamatie asupra
unui fapt petrecut langa un stalp ce avea amplasata camera de supraveghere.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 597 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4264408

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare