Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Mai multe caemere video în oraş Email
Luni, 04 Iunie 2018 18:06

     În ultima şedinţă de CL Victoria, aleşii urbei au aprobat proiectul de hotărîre cu privire la extinderea reţelei de supraveghere video. Valoarea investiţiei este de 20 mii lei, iar valoarea investiţiei a fost apriobată în bugetul din acest an. La ora actuală pe raza oraşului Victoria sînt montate 36 camere de supraveghere video pe stîlpii de curent electric din toate intersecţiile, în preajma unităţilor şcolare, în centrul oraşului şi la intrările din oraş. Acest sistem de supraveghere video este urmărit pe monitoarele amplasate într-un birou de la parterul clădirii primăriei.

 ,,Am constatat că 36 de camere video sînt însuficiente pentru acoperirea unor zone vulnerabile din oraş. Din acest motiv vom extinde reţeaua pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea actelor de vandalism şi descurajarea furturilor” a spus primarul Gheorghe Cristian. ,,Era bine dacă se prezenta o informare, să vedem cît de eficientă este această extindere video. Unii oamenii spun că îi supraveghem pe ei şi nu cred că este cazul. Cît de eficiente sînt aceste camere pentru că valoarea investiţiei este mare” a spus consilierul local Alexandru Lup. Imaginile video au fost de ajutor şi pentru poliţiştii din Victoria care le-au folosit penbtru depistarea unor rău făcători. Extinderea sistemului de supraveghere video se va face în parcurile de joacă, în zona heleşteelor, în parcări şi în partea de jos a oraşului, către cimitir. La ora actuală sistemul de supraveghere video acoperă 32% din suprafaţa oraşului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Anonim   |05-06-2018 16:03:02
Darcele care sunt amplasate acum functioneaza ? Politia spune ca nu prea...cel
putin mie asa mi s-a spus atunci cand am facut o sesizare/ reclamatie asupra
unui fapt petrecut langa un stalp ce avea amplasata camera de supraveghere.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 591 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209137

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare