Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Contracte indiviuale de salubritate Email
Luni, 04 Iunie 2018 17:46

     Făgărăşenii îşi doresc să nu mai plătească serviciile publice prin intermediar şi deopotrivă să plătească facturi la nivelul consumurilor. Se încadrează aici consumurile de apă, canal, gaz, termie şi serviciile de salubritate. De ani de zile o verigă, denumită de făgărăşeni slabă, pusă între consumator şi furnizorul de servicii sînt asocuiaţiile de proprietari/locatari. Activitatea acestora de cele mai multe ori defectuasă a dus la restanţe mari în ceea ce priveşte plata facturilor emise de furnozorii de servicii. În cazul Salco Serv SA datoriile asociaţiilor de proprietari depăşesc 200.000 de lei, restanţele depăşind lejer trei luni. Conducerea Salco Serv SA a luat hotărîrea de a elimina din sistem asociaţiile de proprietari/locatari prin încheierea de contracte individuale cu făgărăşenii pentru serviciile de salubritate. S-a creat şi un departament care se ocupă de această procedură. Managerul Salco Serv SA, Dragoş Bârsă, spune că încheierea de contracte individuale cu beneficiarii de servicii, respectiv fărărăşenii care locuiesc atît la bloc, dar şi la case unde mai este cazul va fluidiza activitatea şi rata încasărilor va creşte. 


Acordul asociaţiilor de proprietari
 

     In vederea încheierii contractelor individuale de salubritate, societatea are nevoie din partea asociaţiilor de proprietari/locatari de următoarele documente :
1. Adeverinţă din partea Asociaţiei de Proprietari privind acordul de încheiere a contractelor individuale;
2. Copie act identitate şi act de spaţiu pentru fiecare persoană desemnată pentru închierea contractului;
3. In cazul în care există debite, rugăm reprezentanţii asociatiilor să se prezinte la sediul Salco Serv SA pentru a stabili împreună modalitatea de plată şi posibila eşalonare.

Acte necesare
 

     Pentru întocmirea contractelor de salubritate Salco Serv SA pune la dispozitie următoarele documente/formulare:
- Declaratiile pe propria răspundere privind numărul de persoane ce vor figura pe contract. Formularul trebuie să fie completat de fiecare titular;
- Un tabel pentru completarea situaţiei exacte şi reale a fiecărui locatar – imobilul este locuit/nu este locuit/număr persoane/adresa, etc.
     ,,Îi aşteptăm pe reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari la sediul nostru cu documentele, noi vom întocmi contractele şi le predăm pentru semnăturile beneficiarilor, astfel vor intra în vigoare în cel mai scurt timp . Unde este cazul, un operator din cadrul societăţii noastre se va deplasa la domiciliu pentru ridicarea documentelor” a explicat managerul Dragoş Bârsă.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 599 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4264408

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare