Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Contracte indiviuale de salubritate Email
Luni, 04 Iunie 2018 17:46

     Făgărăşenii îşi doresc să nu mai plătească serviciile publice prin intermediar şi deopotrivă să plătească facturi la nivelul consumurilor. Se încadrează aici consumurile de apă, canal, gaz, termie şi serviciile de salubritate. De ani de zile o verigă, denumită de făgărăşeni slabă, pusă între consumator şi furnizorul de servicii sînt asocuiaţiile de proprietari/locatari. Activitatea acestora de cele mai multe ori defectuasă a dus la restanţe mari în ceea ce priveşte plata facturilor emise de furnozorii de servicii. În cazul Salco Serv SA datoriile asociaţiilor de proprietari depăşesc 200.000 de lei, restanţele depăşind lejer trei luni. Conducerea Salco Serv SA a luat hotărîrea de a elimina din sistem asociaţiile de proprietari/locatari prin încheierea de contracte individuale cu făgărăşenii pentru serviciile de salubritate. S-a creat şi un departament care se ocupă de această procedură. Managerul Salco Serv SA, Dragoş Bârsă, spune că încheierea de contracte individuale cu beneficiarii de servicii, respectiv fărărăşenii care locuiesc atît la bloc, dar şi la case unde mai este cazul va fluidiza activitatea şi rata încasărilor va creşte. 


Acordul asociaţiilor de proprietari
 

     In vederea încheierii contractelor individuale de salubritate, societatea are nevoie din partea asociaţiilor de proprietari/locatari de următoarele documente :
1. Adeverinţă din partea Asociaţiei de Proprietari privind acordul de încheiere a contractelor individuale;
2. Copie act identitate şi act de spaţiu pentru fiecare persoană desemnată pentru închierea contractului;
3. In cazul în care există debite, rugăm reprezentanţii asociatiilor să se prezinte la sediul Salco Serv SA pentru a stabili împreună modalitatea de plată şi posibila eşalonare.

Acte necesare
 

     Pentru întocmirea contractelor de salubritate Salco Serv SA pune la dispozitie următoarele documente/formulare:
- Declaratiile pe propria răspundere privind numărul de persoane ce vor figura pe contract. Formularul trebuie să fie completat de fiecare titular;
- Un tabel pentru completarea situaţiei exacte şi reale a fiecărui locatar – imobilul este locuit/nu este locuit/număr persoane/adresa, etc.
     ,,Îi aşteptăm pe reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari la sediul nostru cu documentele, noi vom întocmi contractele şi le predăm pentru semnăturile beneficiarilor, astfel vor intra în vigoare în cel mai scurt timp . Unde este cazul, un operator din cadrul societăţii noastre se va deplasa la domiciliu pentru ridicarea documentelor” a explicat managerul Dragoş Bârsă.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 579 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209137

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare