Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
A murit medicul Ștefan Scarlat Email
Luni, 21 Mai 2018 19:09

     Medicul Ștefan Scarlat a murit la Spitalul Judeţean Braşov la vîrsta de 80 de ani. Înmormîntarea a avut loc, vineri, 18 mai a.c., în cimitirul oraşului Victoria. Medicul a fost condus pe ultimul drum de către familie, vecini, prieteni şi colegii de breaslă. La începutul lunii mai a.c., medicul a ajuns în stare gravă la Centrul de Permanenţă din Victoria de unde a fost transportat la Spitalul Municipal Făgăraş. Starea fiind critică a fost transferat la Spitalul Judeţean Braşov. Medicul Ştefan Scarlat a desfăşurat o îndelungă activitate în domeniul medical atît la Victoria cît şi la Făgăraş. 35 de ani a ajutat bolnavii internaţi la Spitalul Orăşenesc Victoria ca medic internit, dar a coordonat şi activitatea unităţii din funcţia de director. După ce spitalul din Victoria s-a închis, medicul şi-a continuat activitatea la Laboratorul de analize deschis la Făgăraş şi la Centrul de plasament ,,Azur” şi azilul de bătrîni ,,Castanul”. ,,Iubesc această meserie şi la orice oră din zi şi din noapte voi fi disponibil să ofer servicii medicale. Medicina a fost şi va rămîne singura mea ocupaţie. Nu pot trăi fără să prestez servicii medicale şi din acest motiv m-am înscris la concurs pentru postul de medic de la ,,Castanul” deşi am o frumoasă vîrstă” a fost ultima declaraţie a medicul Ștefan Scarlat oferătă ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Ştefan Scarlat era doctor în ştiinţe medicale şi singurul internist cu diplomă de excelenţă. Dumnezeu să-l odihnească”

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 623 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209143

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare