Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
A murit medicul Ștefan Scarlat Email
Luni, 21 Mai 2018 19:09

     Medicul Ștefan Scarlat a murit la Spitalul Judeţean Braşov la vîrsta de 80 de ani. Înmormîntarea a avut loc, vineri, 18 mai a.c., în cimitirul oraşului Victoria. Medicul a fost condus pe ultimul drum de către familie, vecini, prieteni şi colegii de breaslă. La începutul lunii mai a.c., medicul a ajuns în stare gravă la Centrul de Permanenţă din Victoria de unde a fost transportat la Spitalul Municipal Făgăraş. Starea fiind critică a fost transferat la Spitalul Judeţean Braşov. Medicul Ştefan Scarlat a desfăşurat o îndelungă activitate în domeniul medical atît la Victoria cît şi la Făgăraş. 35 de ani a ajutat bolnavii internaţi la Spitalul Orăşenesc Victoria ca medic internit, dar a coordonat şi activitatea unităţii din funcţia de director. După ce spitalul din Victoria s-a închis, medicul şi-a continuat activitatea la Laboratorul de analize deschis la Făgăraş şi la Centrul de plasament ,,Azur” şi azilul de bătrîni ,,Castanul”. ,,Iubesc această meserie şi la orice oră din zi şi din noapte voi fi disponibil să ofer servicii medicale. Medicina a fost şi va rămîne singura mea ocupaţie. Nu pot trăi fără să prestez servicii medicale şi din acest motiv m-am înscris la concurs pentru postul de medic de la ,,Castanul” deşi am o frumoasă vîrstă” a fost ultima declaraţie a medicul Ștefan Scarlat oferătă ziarului ,,Monitorul de Făgăraş”. Ştefan Scarlat era doctor în ştiinţe medicale şi singurul internist cu diplomă de excelenţă. Dumnezeu să-l odihnească”

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 588 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273100

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare