Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Scandal cu victime la club Email
Luni, 21 Mai 2018 18:59

     În noaptea de 12 spre 13 mai a.c., un scandal de amploare s-a petrecut în curtea de pe strada Republicii nr. 27, unde funcţionează un club de noapte şi un bar de zi. Era puţin după ora 4.00 cînd spiritele s-au încins. La ora respectivă, decibelii eliberaţi de instrumentele lăutarilor făceau ravagii. O spun poliţiştii locali solicitaţi la faţa locului pentru a aplana un scandal alături de poliţiştii de la Poliţia Municipală. Ambulanţa a adunat victimele, iar oamenii legii i-au potolit pe scandalagii şi au dat sancţiuni pentru nerespectarea programului. O bătaie ca-n filme a băgat în spital doi tineri, de 22 şi 27 ani. Tinerii erau în stare gravă şi au fost internaţi. ,,Cei doi tineri au picat nevinovaţi în mijlocul scandalagiilor. Mereu sînt scandaluri aici, toate pe fondul alcoolului şi al muzicii” spun martorii. Unul dintre tineri a necesitat cel puţin 7 zile de spitalizare pentru investigaţii amănunţite şi tratament, iar al doilea a fost supus mai multor investigaţii. Surse din anchetă spun că scandalul a început în club şi a fost provocat de Emil Morar, el fiind şi cel care i-a bătut pe tineri. Compartimentul autorizaţii din Primăria Făgăraş spune că niciuna dintre unităţile care funcţionează pe Republicii, nr. 27 nu are autorizaţie de funcţioneare pentru ora la care a avut loc scandalul. Clubul Colors nu deţine în prezent nicio autorizaţie, iar Barul Cramă- Restaurant (II Vlăduţ Marian) are autorizaţie de funcţionare pentru intervalul orar 8.00- 22.00.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 578 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273100

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare