Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Scandal cu victime la club Email
Luni, 21 Mai 2018 18:59

     În noaptea de 12 spre 13 mai a.c., un scandal de amploare s-a petrecut în curtea de pe strada Republicii nr. 27, unde funcţionează un club de noapte şi un bar de zi. Era puţin după ora 4.00 cînd spiritele s-au încins. La ora respectivă, decibelii eliberaţi de instrumentele lăutarilor făceau ravagii. O spun poliţiştii locali solicitaţi la faţa locului pentru a aplana un scandal alături de poliţiştii de la Poliţia Municipală. Ambulanţa a adunat victimele, iar oamenii legii i-au potolit pe scandalagii şi au dat sancţiuni pentru nerespectarea programului. O bătaie ca-n filme a băgat în spital doi tineri, de 22 şi 27 ani. Tinerii erau în stare gravă şi au fost internaţi. ,,Cei doi tineri au picat nevinovaţi în mijlocul scandalagiilor. Mereu sînt scandaluri aici, toate pe fondul alcoolului şi al muzicii” spun martorii. Unul dintre tineri a necesitat cel puţin 7 zile de spitalizare pentru investigaţii amănunţite şi tratament, iar al doilea a fost supus mai multor investigaţii. Surse din anchetă spun că scandalul a început în club şi a fost provocat de Emil Morar, el fiind şi cel care i-a bătut pe tineri. Compartimentul autorizaţii din Primăria Făgăraş spune că niciuna dintre unităţile care funcţionează pe Republicii, nr. 27 nu are autorizaţie de funcţioneare pentru ora la care a avut loc scandalul. Clubul Colors nu deţine în prezent nicio autorizaţie, iar Barul Cramă- Restaurant (II Vlăduţ Marian) are autorizaţie de funcţionare pentru intervalul orar 8.00- 22.00.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 613 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209143

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare