Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Sfidează sancţiunile instanţelor Email
Luni, 21 Mai 2018 18:55

     36 de persoane din Victoria figurează în evidenţele Primăriei cu ore de muncă în folosul comunităţii. Şi asta pentru că în perioada 2017 – 2018 au primit sancţiuni pe care nu le-au achitat, iar acestea au fost transformate în ore de muncă în folosul comunităţii. Aşa cum susţin funcţionarii din Primăria Victoria, prestaţia lor oscilează de la 3 ore pînă la sute de ore de muncă în funcţie de decizia instanţei. Cele mai multe sancţiuni au fost încadrate la Legea 61/ 1991, dar şi la legea circulaţiei sau la infracţiunea de furt. Persoanele care trebuie să execute ore de muncă în folosul comunităţii locuiesc pe străzile Salcîmilor, Muncii, Pieţii şi Viitorului. De la începutul anului şi pînă în prezent doar 5 persoane au executat ore de muncă în folosul comunităţii, două femei şi trei bărbaţi, restul însă refuzînd executarea pedepselor. Aceste persoane sînt puse la măturat străzile şi la curăţenia zonelor verzi. În Victoria sînt persoane care au peste 16 amenzi de circulaţie neachitate, iar pentru a se sustrage de la orele de muncă în folosul comunităţii aşteaptă prescrierea sancţiunii în termen de 2 ani.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 577 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4273100

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare