Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Sfidează sancţiunile instanţelor Email
Luni, 21 Mai 2018 18:55

     36 de persoane din Victoria figurează în evidenţele Primăriei cu ore de muncă în folosul comunităţii. Şi asta pentru că în perioada 2017 – 2018 au primit sancţiuni pe care nu le-au achitat, iar acestea au fost transformate în ore de muncă în folosul comunităţii. Aşa cum susţin funcţionarii din Primăria Victoria, prestaţia lor oscilează de la 3 ore pînă la sute de ore de muncă în funcţie de decizia instanţei. Cele mai multe sancţiuni au fost încadrate la Legea 61/ 1991, dar şi la legea circulaţiei sau la infracţiunea de furt. Persoanele care trebuie să execute ore de muncă în folosul comunităţii locuiesc pe străzile Salcîmilor, Muncii, Pieţii şi Viitorului. De la începutul anului şi pînă în prezent doar 5 persoane au executat ore de muncă în folosul comunităţii, două femei şi trei bărbaţi, restul însă refuzînd executarea pedepselor. Aceste persoane sînt puse la măturat străzile şi la curăţenia zonelor verzi. În Victoria sînt persoane care au peste 16 amenzi de circulaţie neachitate, iar pentru a se sustrage de la orele de muncă în folosul comunităţii aşteaptă prescrierea sancţiunii în termen de 2 ani.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 623 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4209143

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare