Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Trei ani pentru o platformă de gunoi
Trei ani pentru o platformă de gunoi Email
Luni, 14 Mai 2018 19:35

     Primăria Drăguş are în lucru o platformă betonată de gunoi unde sătenii să depoziteze deşeurile de la animale. Deşi este o investiţie simplă, de trei ani proiectul nu a fost implementat. ,,Am întocmit proiectul şi l-am depus spre finanţare la Ministerul Mediului, aşa cum este normal. Era în 2017. După un an am primit finanţarea. N-am înţeles de ce a fost nevoie de un an pentru a se aproba 92 de proiecte de acest gen depuse din toată ţara. Acum trebuie să facem studii de fezabilitate, să facem proiectarea şi abia apoi licitaţia. Cam 3 ani va dura totul. Cred că în trei ani făceam singur platforma betonată” a spus primarul comunei Drăguş, Cornel Greavu, care critică birocraţia exagerată pe care trebuie să o urmeze primăriile. Proiectul are valoarea de 1,5 milioane de lei şi include pe lîngă construcţia platformei betonate şi achiziţia de utilaje care să fie folosite pe platformă şi care trebuie să se încadreze în valoarea de 510.000 lei.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 680 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236421

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare