Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Luni, 14 Mai 2018 17:35

     Sîmbătă, 12 mai, a avut loc penultima etapă de play-out-ul Ligii Naţionale de handbal masculin. Handbaliştii făgărăşeni au făcut deplasarea la Vaslui pentru a juca cu formaţia din localitate. La capătul unui joc echilibrat, în care formaţia antrenată de Liviu Andrieş a condus aproape în permanenţă pe tabela de marcaj, Vasluiul s-a impus cu scorul de 27-24, după ce la pauză scorul era 10-9 pentru CSM Făgăraş. În acest moment CSM Făgăraş se află pe ultima poziţie în clasament şi nu mai poate evita barajul pentru rămînerea în Liga Naţionale. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Szopka, Bejenariu, Vancea, Filip, Acatrinei, Leordean, Huta. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Fuică, Dedu, Dincă, Capotă şi Mînea. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Acatrinei-8 goluri, Bejenariu-5 goluri, Leordean-4 reuşite. În ultima rundă, CSM Făgăraş va juca sîmbătă, acasă cu Suceava de la ora 18.00. Barajul pentru promovarea/rămînearea în Liga Naţională va avea loc în perioada 31 mai-02 iunie la Călăraşi.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 628 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4183496

Informatii utileZiare