Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Handbal, Liga Naţională
Handbal, Liga Naţională Email
Luni, 14 Mai 2018 17:35

     Sîmbătă, 12 mai, a avut loc penultima etapă de play-out-ul Ligii Naţionale de handbal masculin. Handbaliştii făgărăşeni au făcut deplasarea la Vaslui pentru a juca cu formaţia din localitate. La capătul unui joc echilibrat, în care formaţia antrenată de Liviu Andrieş a condus aproape în permanenţă pe tabela de marcaj, Vasluiul s-a impus cu scorul de 27-24, după ce la pauză scorul era 10-9 pentru CSM Făgăraş. În acest moment CSM Făgăraş se află pe ultima poziţie în clasament şi nu mai poate evita barajul pentru rămînerea în Liga Naţionale. CSM Făgăraş a început partida în următoarea formaţie: Szopka, Bejenariu, Vancea, Filip, Acatrinei, Leordean, Huta. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Fuică, Dedu, Dincă, Capotă şi Mînea. Principalii marcatori pentru CSM Făgăraş în acest joc au fost: Acatrinei-8 goluri, Bejenariu-5 goluri, Leordean-4 reuşite. În ultima rundă, CSM Făgăraş va juca sîmbătă, acasă cu Suceava de la ora 18.00. Barajul pentru promovarea/rămînearea în Liga Naţională va avea loc în perioada 31 mai-02 iunie la Călăraşi.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 582 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

5.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4268380

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare