Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Taxă sezonieră de salubrizare Email
Luni, 07 Mai 2018 20:17

     Taxa specială de salubritate pentru persoanele fizice din Victoria a suferit o nouă modificare. Este vorba despre HCL nr. 58 din 29 martie 2018 care se referă doar la localnicii cu domiciliul rezident în alte localităţi şi prevede o micşorare a valorii acestei taxe. Proprietarii care deţin imobile nelocuite sau locuite temporar vor achita către Primăria Victoria taxa sezonieră în valoare de 24 lei pe an/fiecare proprietate. Neplata taxei la termenele stabilite va atrage, pe de o parte majorări de întîrziere şi chiar executări silite, iar pe de altă parte amendă în valoare de 150 de lei. Pînă la apariţia HCL 58 privind taxa specială de salubritate, au fost înregistrate la firma de salubritate, Ecosistem SA doar 252 de persoane. ,,La Victoria sînt mult mai multe persoane care deţin apartamente fără să se înregistreze în evidenţele primăriei cu taxa specială de salubritate. Sîntem în curs de a inventaria proprietarii de locuinţe pentru a stabili numărul corect al celor care trebuie să plătească această taxă” a spus primarul Gheorghe Cristian.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 646 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4268388

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare