Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Pod scos din uz Email
Luni, 07 Mai 2018 20:15

     Podul de la Crihalma nu va mai fi folosit. Este restricţia impusă de CJ Braşov pentru perioada 21 martie 2018-decembrie 2019. Locuitorii din zonă vor fi obligaţi să folosească ruta ocolitoare Comăna de Jos - Hoghiz - Ungra – Crihalma şi să renunţe la traseul obişnuit, respectiv DJ 104K, între localităţile Crihalma- Comăna. Acest pod a fost distrus în timpul inundaţiilor de la jumătatea lunii martie. Structura de rezistenţă a fost şubrezită de copacii care au fost aduşi de apă şi s-au izbit cu putere în pod. Podul de la Comăna este inclus în lista de lucrări pentru care județul Brașov va cere finanţare de la Guvernul României. Autorităţile nu au anunţat însă o dată la care vor începe lucrările de reabilitare la pod sau construcţia unui pod nou. Nu s-a făcut vorbire nici despre construcţia digurilor care pot stăvili revărsarea apei Oltului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Comunicat de presa

În ediţia tipărită

,,Pesta porcină este o făcătură a guvernantilor“

     Pesta porcină este un alt subiect adus în atenţia românilor în ultima perioadă pentru a le abate atenţia de la evoluţia evenimentelor reale. Peste tot în media se dezbate subiectul, iar în paralel se sacrifică porcii atît din ferme, cît şi din gospodăriile oamenilor. Oamenii se întreabă însă cît de reală este situaţia, dar înclină să creadă că totul este o făcătură pusă la cale de guvernanţi pentru a creşte importurile şi a distruge producţia autohtonă. Şi făgărăşenii sînt în asentimentul marii majorităţi a românilor şi susţin că această campanie de sacrificare a porcilor pe motiv de pestă porcină africană este o făcătură. Făgărăşenii amintesc de gripa aviară care a dus la sacrificarea tuturor păsărilor din ferme şi din gospodăriile oamenilor. Localnicii îşi mai amintesc că primele focare de gripă aviară au fost identificate în Ţara Făgăraşului, iar dezinsecţiile au fost realizate cu apă de ploaie.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1297 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4275554

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare