Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Apel 112 Email
Luni, 23 Aprilie 2018 19:29

     În perioada 17 – 19 aprilie 2018, paramedicii făgărășeni au fost solicitați la 8 intervenții, cinci dintre ele fiind înregistrate în aceeaşi zi. Marți, 17 aprilie a.c., în jurul orei 9.20 o elevă de 17 ani din Făgăraș a căzut și acuza dureri la membrul inferior stîng. În jurul orei 10.47 un elev de 18 ani a căzut și acuza dureri la membrul inferior drept. În jurul orei 12.00 M.D. de 81 de ani acuza stări de lipotimie, iar paramedicii l-au monitorizat și transportat la spital. În jurul orei 16.36 o femeie de 75 de ani din Sebeș a căzut, iar paramedicii au monitorizat-o, diagnosticat-o cu suspiciune fractură membru inferior stîng. La 17.35 o fetiță de doi ani, din Făgăraș, avea reacții alergice în urma unei înțepături de insecte. Miercuri, 18 aprilie a.c., în jurul orei 20.24 a fost transportată la Spitalul Municipal Făgăraș o fetiță de 5 luni cu stări febrile, micuța a fost internată. Joi, 19 aprilie a.c., paramedicii făgărășeni au fost solicitați la două intervenții, prima a fost înregistrată în jurul orei 10.00 la o pensionară de 89 de ani care a căzut și acuza dureri la membrul inferior drept, iar în jurul orei 14.10 o femeie de 64 de ani din Făgăraș acuza stări de lipotimie. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Municipal Făgăraș.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 678 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4176940

Informatii utileZiare