Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Apel 112 Email
Luni, 23 Aprilie 2018 19:29

     În perioada 17 – 19 aprilie 2018, paramedicii făgărășeni au fost solicitați la 8 intervenții, cinci dintre ele fiind înregistrate în aceeaşi zi. Marți, 17 aprilie a.c., în jurul orei 9.20 o elevă de 17 ani din Făgăraș a căzut și acuza dureri la membrul inferior stîng. În jurul orei 10.47 un elev de 18 ani a căzut și acuza dureri la membrul inferior drept. În jurul orei 12.00 M.D. de 81 de ani acuza stări de lipotimie, iar paramedicii l-au monitorizat și transportat la spital. În jurul orei 16.36 o femeie de 75 de ani din Sebeș a căzut, iar paramedicii au monitorizat-o, diagnosticat-o cu suspiciune fractură membru inferior stîng. La 17.35 o fetiță de doi ani, din Făgăraș, avea reacții alergice în urma unei înțepături de insecte. Miercuri, 18 aprilie a.c., în jurul orei 20.24 a fost transportată la Spitalul Municipal Făgăraș o fetiță de 5 luni cu stări febrile, micuța a fost internată. Joi, 19 aprilie a.c., paramedicii făgărășeni au fost solicitați la două intervenții, prima a fost înregistrată în jurul orei 10.00 la o pensionară de 89 de ani care a căzut și acuza dureri la membrul inferior drept, iar în jurul orei 14.10 o femeie de 64 de ani din Făgăraș acuza stări de lipotimie. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Municipal Făgăraș.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 670 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4313043

Horoscop zilnicZiare