Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Apel 112 Email
Luni, 23 Aprilie 2018 19:29

     În perioada 17 – 19 aprilie 2018, paramedicii făgărășeni au fost solicitați la 8 intervenții, cinci dintre ele fiind înregistrate în aceeaşi zi. Marți, 17 aprilie a.c., în jurul orei 9.20 o elevă de 17 ani din Făgăraș a căzut și acuza dureri la membrul inferior stîng. În jurul orei 10.47 un elev de 18 ani a căzut și acuza dureri la membrul inferior drept. În jurul orei 12.00 M.D. de 81 de ani acuza stări de lipotimie, iar paramedicii l-au monitorizat și transportat la spital. În jurul orei 16.36 o femeie de 75 de ani din Sebeș a căzut, iar paramedicii au monitorizat-o, diagnosticat-o cu suspiciune fractură membru inferior stîng. La 17.35 o fetiță de doi ani, din Făgăraș, avea reacții alergice în urma unei înțepături de insecte. Miercuri, 18 aprilie a.c., în jurul orei 20.24 a fost transportată la Spitalul Municipal Făgăraș o fetiță de 5 luni cu stări febrile, micuța a fost internată. Joi, 19 aprilie a.c., paramedicii făgărășeni au fost solicitați la două intervenții, prima a fost înregistrată în jurul orei 10.00 la o pensionară de 89 de ani care a căzut și acuza dureri la membrul inferior drept, iar în jurul orei 14.10 o femeie de 64 de ani din Făgăraș acuza stări de lipotimie. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Municipal Făgăraș.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 581 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4240995

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare