Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Despăgubiri după inundaţii Email
Luni, 23 Aprilie 2018 18:37

 

     Familia Gheorghe Neagoie de pe strada Prunului, nr. 149, din cartierul Galaţi a primit de la Primăria Făgăraş despăgubirile aferente pagubelor produse de inundaţii. O comisie instituită la nivelul Primăriei Făgăraş a evaluat pagubele produse de ieşirea Oltului şi a stabilit cuantumul despăgubirilor. Cea mai afectată de ape a fost casa lui Gheorghe Neagoie, aceasta fiind ultima de pe strada Prunului. Apa i-a intrat în locuinţă şi în curte, iar toate bunurile n-au mai putut fi salvate. ,,Mi-au fost evaluate pagubele la 5000 de lei şi mi s-a spus de la Primăria Făgăraş că voi primi aceşti bani. Noi n-am stat să aşteptăm şi după ce s-a retras apa ne-am apucat să lucrăm în camere. Tot parchetul trebuie înlocuit, iar pereţii trebuie consolidaţi. Am pus o nouă placă de ciment pe jos. Primarul Făgăraşului mi-a trimis, prin intermediul unei firme, 37 saci de ciment, 3 mc de nisip, 36 mp de plasă pentru şapă, 38 mp de parchet şi lavabil. Lucrăm noi doi, eu şi soţia, să nu mai plătim munca. Vrem să amenajăm cît mai repede cu putinţă pentru a putea locui în condiţii normale. Am mai fost ajutaţi şi de oameni de bine din Făgăraş în urma campaniei pe care a făcut-o ziarul dumneavoastră. La toţi le mulţumim” a spus Gheorghe Neagoie. ,,Am semnat dispoziţia de plată pentru familia Neagoie şi va putea ridica banii cu care să îşi reamenajaze locuinţa afectată de inundaţii. Procedurile sînt de durată în administraţia publică locală şi de aceea i-am ajutat cu materiale pe care le va suporta din banii de la buget” a spus vineri, 20 aprilie a.c., Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1181 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4313092

Horoscop zilnicZiare