Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Despăgubiri după inundaţii Email
Luni, 23 Aprilie 2018 18:37

 

     Familia Gheorghe Neagoie de pe strada Prunului, nr. 149, din cartierul Galaţi a primit de la Primăria Făgăraş despăgubirile aferente pagubelor produse de inundaţii. O comisie instituită la nivelul Primăriei Făgăraş a evaluat pagubele produse de ieşirea Oltului şi a stabilit cuantumul despăgubirilor. Cea mai afectată de ape a fost casa lui Gheorghe Neagoie, aceasta fiind ultima de pe strada Prunului. Apa i-a intrat în locuinţă şi în curte, iar toate bunurile n-au mai putut fi salvate. ,,Mi-au fost evaluate pagubele la 5000 de lei şi mi s-a spus de la Primăria Făgăraş că voi primi aceşti bani. Noi n-am stat să aşteptăm şi după ce s-a retras apa ne-am apucat să lucrăm în camere. Tot parchetul trebuie înlocuit, iar pereţii trebuie consolidaţi. Am pus o nouă placă de ciment pe jos. Primarul Făgăraşului mi-a trimis, prin intermediul unei firme, 37 saci de ciment, 3 mc de nisip, 36 mp de plasă pentru şapă, 38 mp de parchet şi lavabil. Lucrăm noi doi, eu şi soţia, să nu mai plătim munca. Vrem să amenajăm cît mai repede cu putinţă pentru a putea locui în condiţii normale. Am mai fost ajutaţi şi de oameni de bine din Făgăraş în urma campaniei pe care a făcut-o ziarul dumneavoastră. La toţi le mulţumim” a spus Gheorghe Neagoie. ,,Am semnat dispoziţia de plată pentru familia Neagoie şi va putea ridica banii cu care să îşi reamenajaze locuinţa afectată de inundaţii. Procedurile sînt de durată în administraţia publică locală şi de aceea i-am ajutat cu materiale pe care le va suporta din banii de la buget” a spus vineri, 20 aprilie a.c., Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 669 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4176937

Informatii utileZiare