Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Despăgubiri după inundaţii Email
Luni, 23 Aprilie 2018 18:37

 

     Familia Gheorghe Neagoie de pe strada Prunului, nr. 149, din cartierul Galaţi a primit de la Primăria Făgăraş despăgubirile aferente pagubelor produse de inundaţii. O comisie instituită la nivelul Primăriei Făgăraş a evaluat pagubele produse de ieşirea Oltului şi a stabilit cuantumul despăgubirilor. Cea mai afectată de ape a fost casa lui Gheorghe Neagoie, aceasta fiind ultima de pe strada Prunului. Apa i-a intrat în locuinţă şi în curte, iar toate bunurile n-au mai putut fi salvate. ,,Mi-au fost evaluate pagubele la 5000 de lei şi mi s-a spus de la Primăria Făgăraş că voi primi aceşti bani. Noi n-am stat să aşteptăm şi după ce s-a retras apa ne-am apucat să lucrăm în camere. Tot parchetul trebuie înlocuit, iar pereţii trebuie consolidaţi. Am pus o nouă placă de ciment pe jos. Primarul Făgăraşului mi-a trimis, prin intermediul unei firme, 37 saci de ciment, 3 mc de nisip, 36 mp de plasă pentru şapă, 38 mp de parchet şi lavabil. Lucrăm noi doi, eu şi soţia, să nu mai plătim munca. Vrem să amenajăm cît mai repede cu putinţă pentru a putea locui în condiţii normale. Am mai fost ajutaţi şi de oameni de bine din Făgăraş în urma campaniei pe care a făcut-o ziarul dumneavoastră. La toţi le mulţumim” a spus Gheorghe Neagoie. ,,Am semnat dispoziţia de plată pentru familia Neagoie şi va putea ridica banii cu care să îşi reamenajaze locuinţa afectată de inundaţii. Procedurile sînt de durată în administraţia publică locală şi de aceea i-am ajutat cu materiale pe care le va suporta din banii de la buget” a spus vineri, 20 aprilie a.c., Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 599 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4240979

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare