Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Mulţi pacienţi la Urgenţe
Mulţi pacienţi la Urgenţe Email
Luni, 16 Aprilie 2018 19:05

     În perioada sărătorilor pascale, secţia Urgenţe de la Spitalul Municipal Făgăraş a avut un număr mare de pacienţi. Majoritatea cazurilor ajunse în faţa medicilor de la UPU au avut ca şi cauze consumul de alcool, dar şi afecţiuni cauzate de alimentaţia exagerată. Conform medicilor de la UPU Făgăraş au apelat la serviciile medicale peste 300 de pacienţi în perioada 6-10 aprilie. ,,Am avut peste 300 de cazuri înregistrate la Urgenţe. Au fost mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut pentru că medicii de familie au fost în concediu avînd liber zilele de Paşte. Excesul de alcool, excesul de alimente au fost principalele cazuri la care am acordat ajutor medical. Am avut şi persoane vîrstnice cu afecţiuni cardiologice şi neurologice. În această perioadă însă predomină afecţiunile pshihice, depresiile cauzate de anotimp sau de faptul cbolnavii nu-şi iau tratamentul şi consumă alcool. Zilnic avem pacienţi” a spus medicul Simona Cornea. În ziua de Paşte, la ora 18.20, un brbat de 55 de ani din Jibert a ajuns la UPU Făgăraş în urma unui scandal. Acesta a fost victima unei agresiuni, iar starea sa de sănătate a determinat transferul la Spitalul de Urgenţă Braşov. Şi un tînăr din Făgăraş, de pe strada Ciocanului, a ajuns la UPU în urma unei agresiuni. A fost transferat la Spitalul Judeţean Braşov. 

Căpuşele atacă

     O problemă o constituie căpuşele. Medicul Simona Cornea de la UPU spune că în această perioadă foarte mulţi pacienţi cer ajutor după ce au fost muşcaţi de căpuşe. ,,Dacă sînt depistate, persoanele trebuie să se prezinte la medicul de familie pentru a fi scoase căpuşele. Tratamentul cu antibiotice este folosit în cazul muşcăturii de căpuşe.. Avem pacineţi din toată zona Făgăraşului care în loc să meargă la medicul lor de familie vin la UPU” a spus dr. Simona Cornea. (L.B.)

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 645 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236688

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare