Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Prima stradă asfaltată în Grid
Prima stradă asfaltată în Grid Email
Luni, 16 Aprilie 2018 19:04

     Prima stradă asfaltată din satul Grid se va realiza în acest an din bani de la ugetul local. Este vorba despre 500 metri pătraţi de pe strada Bisericii. Lucrări de modernizare şi asfaltare se vor realiza şi în localitatea Venetia de Jos. ,,În curînd se va moderniza şi asfalta strada noastră. Pe această stradă se circulă foarte mult pentru că este sediul Poştei. Cînd plouă este dezastru, nu poţi circula decît cu cizme de cauciuc. Sperăm să fie un început şi la anul să se asfalteze şi alte străzi” au spus sătenii din Grid. Și în satul Părău se vor asfalta 2 strazi. ,,Cele mai importante lucrări de investiţi din comuna Părău, în acest an, sînt lucrările de asfaltare. Pentru aceste lucrări s-a alocat din bugetul local suma de 1.200 mii lei” a spus viceprimarul comunei, Victor Drăghici. La începutul lunii februarie a.c., Primăria Părău a depus un proiect la Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene pentru modernizare DC 17, drum ce face legătura între localităţile Veneţia de Jos şi Veneţia de Sus. ,,Din bugetul local nu ne permitem să facem o astfel de lucrare care se ridică la cel puţin 800 de mii de euro şi am depus un proiect pentru obţinere de fonduri. Pe acest tronson de drum circulă maşini de tonaj greu şi au apărut gropi în carosabil. Sperăm ca acest proiect să fie aprobat şi să fie finanţat” a mai spus viceprimarul Drăghici care a preluat prerogativele primarului pînă la alegerile parţiale.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 641 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4236688

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare