Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Prima stradă asfaltată în Grid
Prima stradă asfaltată în Grid Email
Luni, 16 Aprilie 2018 19:04

     Prima stradă asfaltată din satul Grid se va realiza în acest an din bani de la ugetul local. Este vorba despre 500 metri pătraţi de pe strada Bisericii. Lucrări de modernizare şi asfaltare se vor realiza şi în localitatea Venetia de Jos. ,,În curînd se va moderniza şi asfalta strada noastră. Pe această stradă se circulă foarte mult pentru că este sediul Poştei. Cînd plouă este dezastru, nu poţi circula decît cu cizme de cauciuc. Sperăm să fie un început şi la anul să se asfalteze şi alte străzi” au spus sătenii din Grid. Și în satul Părău se vor asfalta 2 strazi. ,,Cele mai importante lucrări de investiţi din comuna Părău, în acest an, sînt lucrările de asfaltare. Pentru aceste lucrări s-a alocat din bugetul local suma de 1.200 mii lei” a spus viceprimarul comunei, Victor Drăghici. La începutul lunii februarie a.c., Primăria Părău a depus un proiect la Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene pentru modernizare DC 17, drum ce face legătura între localităţile Veneţia de Jos şi Veneţia de Sus. ,,Din bugetul local nu ne permitem să facem o astfel de lucrare care se ridică la cel puţin 800 de mii de euro şi am depus un proiect pentru obţinere de fonduri. Pe acest tronson de drum circulă maşini de tonaj greu şi au apărut gropi în carosabil. Sperăm ca acest proiect să fie aprobat şi să fie finanţat” a mai spus viceprimarul Drăghici care a preluat prerogativele primarului pînă la alegerile parţiale.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

Făgărăsenii nu vor participa la referendum

 

     Majoritatea făgărăşenilor nu găsesc rostul organizării referendumului din 6-7 octombrie 2018 şi spun că nici nu vor participa. Ei consideră că familia tradiţională este clară şi nu poate fi altfel decît formată prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Făgărăşenii spun că banii cheltuiţi pentru acest demers ar putea ajuta Sănătatea şi Educaţia care sînt uitate de guvernanţi. Mai pun organizarea referendumului şi pe seama unei manipulări grosolane de care abuzează guvernanţii pentru a-şi ascunde incompetenţa, lăcomia, faptele de corupţie şi modificarea acelor legi care să le ascundă dosarele penale. (continuare doar în ediţia tipărită).

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1212 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

1.JPG

Cartea

Informatii utile

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 778
Număr afişări conţinut : 4310585

FaceBook

Horoscop zilnic



Ziare