Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Prima stradă asfaltată în Grid
Prima stradă asfaltată în Grid Email
Luni, 16 Aprilie 2018 19:04

     Prima stradă asfaltată din satul Grid se va realiza în acest an din bani de la ugetul local. Este vorba despre 500 metri pătraţi de pe strada Bisericii. Lucrări de modernizare şi asfaltare se vor realiza şi în localitatea Venetia de Jos. ,,În curînd se va moderniza şi asfalta strada noastră. Pe această stradă se circulă foarte mult pentru că este sediul Poştei. Cînd plouă este dezastru, nu poţi circula decît cu cizme de cauciuc. Sperăm să fie un început şi la anul să se asfalteze şi alte străzi” au spus sătenii din Grid. Și în satul Părău se vor asfalta 2 strazi. ,,Cele mai importante lucrări de investiţi din comuna Părău, în acest an, sînt lucrările de asfaltare. Pentru aceste lucrări s-a alocat din bugetul local suma de 1.200 mii lei” a spus viceprimarul comunei, Victor Drăghici. La începutul lunii februarie a.c., Primăria Părău a depus un proiect la Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene pentru modernizare DC 17, drum ce face legătura între localităţile Veneţia de Jos şi Veneţia de Sus. ,,Din bugetul local nu ne permitem să facem o astfel de lucrare care se ridică la cel puţin 800 de mii de euro şi am depus un proiect pentru obţinere de fonduri. Pe acest tronson de drum circulă maşini de tonaj greu şi au apărut gropi în carosabil. Sperăm ca acest proiect să fie aprobat şi să fie finanţat” a mai spus viceprimarul Drăghici care a preluat prerogativele primarului pînă la alegerile parţiale.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Guvernantii sînt vinovati dacă nu mai sînt bani de pensii peste 10 ani“

 

     Un studiu recent realizat de americani şi dat publicităţii dezvăluie o situaţie dezastruoasă pentru români: peste 10 ani nu vor mai fi bani pentru plata pensiilor. Deşi pentru mulţi români cazul pare a fi ipotetic, există persoane care cred că studiul scoate la lumină realitatea cruntă a României de după anul 2030. Pe atunci va exista o disproporţie covîrşitoare între numărul de pensionari şi numărul persoanelor care deţin un loc de muncă şi care cotizează la bugetul de stat. Ritmul în care tinerii pleacă din ţară pentru a munci peste hotare şi scăderea natalităţii sînt principalele cauze care pot creiona o situaţie dezastruoasă peste 10 ani în România. Lipsa unei strategii de viitor pentru România pe care guvernele care s-au perindat la conducerea ţării în ultimele trei decenii, dezvoltarea afacerilor personale ale celor de la ptuerea din România pe spatele bugetului public, dar şi promovarea non-valorilor în funcţii cheie de la nivel naţional, judeţean şi local completează lista cauzelor care,

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 524 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4137581

Informatii utileZiare