Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Minorii care terorizează oraşul
Minorii care terorizează oraşul Email
Luni, 16 Aprilie 2018 17:36

 

Deşi sînt cunoscuţi de poliţişti, patru minori sînt liberi şi continuă să-şi mărească palmaresul infracţional      Patru minori cu vîrste cuprinse de la 13 la 16 ani, din Victoria, s-au ales cu noi dosare penale pentru furt calificat după ce au furat două autorurisme Dacia 1310. Sînt ultimele infracţiuni din lungul şir de infracţiuni comise pe raza oraşului Victoria. Primul autoturism a fost furat din parcarea de lîngă Primăria Victoria. Hoţii au profitat cînd au văzut cheia în contact şi s- au plimbat cu maşina prin oraş pînă cînd autoturismul s-a oprit, iar atunci l-au abandonat. În noaptea de 9 aprilie a.c., minorii au furat un alt autorurism Dacia 1310 dintr-o parcare din zona Pieţii. Aceştia s-au deplasat spre localitatea Viştea de Sus, dar au pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat, ajungînd cu maşina în şanţ.

 Autoturismul a fost avariat 90 la sută. ,,Marţi, 10 aprilie a.c., în jurul orei 6.30 sora mea a văzut maşina răsturnată în şanţ şi m-a sunat. Aşa am aflat că autoturismul a fost furat din parcare. Poliţiştii cercetează cazul” a spus proprietarul Daciei. Aceşti infractori sînt campionii infracţiunilor din Victoria şi cu toate acestea sînt liberi şi săvîrşesc noi abateri. În şedinţa de Consiliu Local desfăşurată la sfîrşitul lunii februarie a.c., s-a discutat situaţia creată de aceşti infractori. Pentru a stopa infracţionalitatea din oraş, aleşii locali au propus să fie înfiinţată Poliţia Locală, dar deocamdată nu s-a implementat un astfel de proiect local. Minorii au la activ multe furturi din apartamente şi case de unde au sustras mai multe bunuri pe care le-au vîndut. Au fost ,,călcate” de hoţi şi societăţile comerciale din oraş de unde au furat produse alimentare şi nealimentare, alcool şi tutun. Nu au scăpat din vizorul acestora garajele şi grădinile oamenilor. Minorii mai sînt cercetaţi şi pentru alte fapte cum ar fi distrugere întrucît au intrat în fostul sediu al societăţii de gaz din centrul oraşului unde au chefuit cîteva zile şi au distrus mai multe bunuri. Mai au dosare penale şi pentru lovire şi vandalizarea unor autoturisme.

Comments
Comentariu nou Cautare
Claudiu  - Protejati de politie!!!   |17-04-2018 12:35:30
Desi fura de un an si fac tot ce ii taie capul, politia ii protejeaza, in
special Ghiorghiu. Oare legea e doar pentru hoti????
Claudiu Olteanu  - .   |21-04-2018 08:15:05
Nu ii protejeaza nimeni nu mai vb prostii,politia chiar face ce i sta in putere
dar legea e de rahat,credeti ca politiei ii convine sa faca sute de hartii
pentru derbedeii astia?Mi a fost spart magazinul si politia a fost foarte
prompta,dar in limita legii,pentru ca legea e pentru hot in ziua de azi.
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 553 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4237624

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare