Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştirile locale Minorii care terorizează oraşul
Minorii care terorizează oraşul Email
Luni, 16 Aprilie 2018 17:36

 

Deşi sînt cunoscuţi de poliţişti, patru minori sînt liberi şi continuă să-şi mărească palmaresul infracţional      Patru minori cu vîrste cuprinse de la 13 la 16 ani, din Victoria, s-au ales cu noi dosare penale pentru furt calificat după ce au furat două autorurisme Dacia 1310. Sînt ultimele infracţiuni din lungul şir de infracţiuni comise pe raza oraşului Victoria. Primul autoturism a fost furat din parcarea de lîngă Primăria Victoria. Hoţii au profitat cînd au văzut cheia în contact şi s- au plimbat cu maşina prin oraş pînă cînd autoturismul s-a oprit, iar atunci l-au abandonat. În noaptea de 9 aprilie a.c., minorii au furat un alt autorurism Dacia 1310 dintr-o parcare din zona Pieţii. Aceştia s-au deplasat spre localitatea Viştea de Sus, dar au pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat, ajungînd cu maşina în şanţ.

 Autoturismul a fost avariat 90 la sută. ,,Marţi, 10 aprilie a.c., în jurul orei 6.30 sora mea a văzut maşina răsturnată în şanţ şi m-a sunat. Aşa am aflat că autoturismul a fost furat din parcare. Poliţiştii cercetează cazul” a spus proprietarul Daciei. Aceşti infractori sînt campionii infracţiunilor din Victoria şi cu toate acestea sînt liberi şi săvîrşesc noi abateri. În şedinţa de Consiliu Local desfăşurată la sfîrşitul lunii februarie a.c., s-a discutat situaţia creată de aceşti infractori. Pentru a stopa infracţionalitatea din oraş, aleşii locali au propus să fie înfiinţată Poliţia Locală, dar deocamdată nu s-a implementat un astfel de proiect local. Minorii au la activ multe furturi din apartamente şi case de unde au sustras mai multe bunuri pe care le-au vîndut. Au fost ,,călcate” de hoţi şi societăţile comerciale din oraş de unde au furat produse alimentare şi nealimentare, alcool şi tutun. Nu au scăpat din vizorul acestora garajele şi grădinile oamenilor. Minorii mai sînt cercetaţi şi pentru alte fapte cum ar fi distrugere întrucît au intrat în fostul sediu al societăţii de gaz din centrul oraşului unde au chefuit cîteva zile şi au distrus mai multe bunuri. Mai au dosare penale şi pentru lovire şi vandalizarea unor autoturisme.

Comments
Comentariu nou Cautare
Claudiu  - Protejati de politie!!!   |17-04-2018 12:35:30
Desi fura de un an si fac tot ce ii taie capul, politia ii protejeaza, in
special Ghiorghiu. Oare legea e doar pentru hoti????
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Guvernantii sînt vinovati dacă nu mai sînt bani de pensii peste 10 ani“

 

     Un studiu recent realizat de americani şi dat publicităţii dezvăluie o situaţie dezastruoasă pentru români: peste 10 ani nu vor mai fi bani pentru plata pensiilor. Deşi pentru mulţi români cazul pare a fi ipotetic, există persoane care cred că studiul scoate la lumină realitatea cruntă a României de după anul 2030. Pe atunci va exista o disproporţie covîrşitoare între numărul de pensionari şi numărul persoanelor care deţin un loc de muncă şi care cotizează la bugetul de stat. Ritmul în care tinerii pleacă din ţară pentru a munci peste hotare şi scăderea natalităţii sînt principalele cauze care pot creiona o situaţie dezastruoasă peste 10 ani în România. Lipsa unei strategii de viitor pentru România pe care guvernele care s-au perindat la conducerea ţării în ultimele trei decenii, dezvoltarea afacerilor personale ale celor de la ptuerea din România pe spatele bugetului public, dar şi promovarea non-valorilor în funcţii cheie de la nivel naţional, judeţean şi local completează lista cauzelor care,

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 443 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4137562

Informatii utileZiare