Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Fotbal, Liga a IV-a
Fotbal, Liga a IV-a Email
Luni, 16 Aprilie 2018 16:40

     Sîmbătă, 14 aprilie, a avut loc o nouă etapă a Diviziei D. ASSR Braşov a reuşit să se impună în deplasarea de la Tărlungeni şi, profitînd de înfrînegerea celor de la Săcele, s-a distanţat în fruntea clasamentului. Chimia Victoria reuşeşte să se impună pe propriul teren, nu fără emoţii, cu scorul de 4-3, după ce la pauză oaspeţii conduceau cu scorul de 3-2. A fost un meci nebun, cu multe răsturnări de situaţie, ocazii la amebele porţi şi multe goluri. Fotbaliştii antrenaţi de Florin Nechifor au început mai bine jocul şi după 25 de minute conduceau deja cu scorul de 2-0. David a reuşit deschiderea scorului în minutul 7 iar Bădăloi, în minutul 25 reuşeşte să dubleze avantajul echipei sale pe tabela de marcaj. Meciul părea jucat. Însă, oaspeţii au avut un final de repriză foarte bun şi au reuşit în 15 minute să marcheze de trei ori, speculînd ,,breşele“ din defensiva formaţiei gazdă. La patru minute de la reluarea actului secund acelaşi David reuşeşte ,,dubla“ restabilind egalitatea. Introdus pe terenul de joc în minutul 72, Ţăruş, reuşeşte să înscrie golul victoriei printr-un şut plasat, la colţul lung, din exteriorul suprafeţei de pedeapsă. Carpaţi Berivoi continuă parcursul foarte bun din acest debut de retur şi se impune, pe propriul teren, cu scorul de 5-1 în faţa formaţiei din Hurez. Golurile formaţiei antrenate de Dan Brătescu au fost marcate de: Grapă în min. 23 şi 57; Leancă în min. 70 şi 76 şi Neagoe în min. 73.

Rezultatate:
Codlea-Dumbrăviţa 5-0
Cristian-Rupea 3-1
Victoria-Aripile 4-3
Berivoi-Hurez 5-1
Tărlungeni-ASSR 0-3
Homorod-Colţea 2-2
Zărneşti-Săcele 3-2
Voila-Steagu Roşu 2-2
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Sanda  - Etapa de Paste   |17-04-2018 10:07:56
Precizia Săcele - Chimia Oraşul Victoria 5-1
AS SR Braşov - Olimpic
Zărneşti 3-0 ( Poverlovici 7, Strătilă 45-pen, Vîrlan 72)
Voinţa Hurez -
Aripile Braşov 1-0
Prietenii Rupea - Inter Tărlungeni 0-3
ACS Steagu Roşu
Braşov - ACSM Codlea 3-0
Colţea Braşov - Olimpic Voila 10-1
Carpaţi Berivoi
- Cetatea Homorod 2-1
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Guvernantii sînt vinovati dacă nu mai sînt bani de pensii peste 10 ani“

 

     Un studiu recent realizat de americani şi dat publicităţii dezvăluie o situaţie dezastruoasă pentru români: peste 10 ani nu vor mai fi bani pentru plata pensiilor. Deşi pentru mulţi români cazul pare a fi ipotetic, există persoane care cred că studiul scoate la lumină realitatea cruntă a României de după anul 2030. Pe atunci va exista o disproporţie covîrşitoare între numărul de pensionari şi numărul persoanelor care deţin un loc de muncă şi care cotizează la bugetul de stat. Ritmul în care tinerii pleacă din ţară pentru a munci peste hotare şi scăderea natalităţii sînt principalele cauze care pot creiona o situaţie dezastruoasă peste 10 ani în România. Lipsa unei strategii de viitor pentru România pe care guvernele care s-au perindat la conducerea ţării în ultimele trei decenii, dezvoltarea afacerilor personale ale celor de la ptuerea din România pe spatele bugetului public, dar şi promovarea non-valorilor în funcţii cheie de la nivel naţional, judeţean şi local completează lista cauzelor care,

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 482 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

10.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4137571

Informatii utileZiare