Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Ştiri din sport Fotbal, Liga a IV-a
Fotbal, Liga a IV-a Email
Luni, 16 Aprilie 2018 16:40

     Sîmbătă, 14 aprilie, a avut loc o nouă etapă a Diviziei D. ASSR Braşov a reuşit să se impună în deplasarea de la Tărlungeni şi, profitînd de înfrînegerea celor de la Săcele, s-a distanţat în fruntea clasamentului. Chimia Victoria reuşeşte să se impună pe propriul teren, nu fără emoţii, cu scorul de 4-3, după ce la pauză oaspeţii conduceau cu scorul de 3-2. A fost un meci nebun, cu multe răsturnări de situaţie, ocazii la amebele porţi şi multe goluri. Fotbaliştii antrenaţi de Florin Nechifor au început mai bine jocul şi după 25 de minute conduceau deja cu scorul de 2-0. David a reuşit deschiderea scorului în minutul 7 iar Bădăloi, în minutul 25 reuşeşte să dubleze avantajul echipei sale pe tabela de marcaj. Meciul părea jucat. Însă, oaspeţii au avut un final de repriză foarte bun şi au reuşit în 15 minute să marcheze de trei ori, speculînd ,,breşele“ din defensiva formaţiei gazdă. La patru minute de la reluarea actului secund acelaşi David reuşeşte ,,dubla“ restabilind egalitatea. Introdus pe terenul de joc în minutul 72, Ţăruş, reuşeşte să înscrie golul victoriei printr-un şut plasat, la colţul lung, din exteriorul suprafeţei de pedeapsă. Carpaţi Berivoi continuă parcursul foarte bun din acest debut de retur şi se impune, pe propriul teren, cu scorul de 5-1 în faţa formaţiei din Hurez. Golurile formaţiei antrenate de Dan Brătescu au fost marcate de: Grapă în min. 23 şi 57; Leancă în min. 70 şi 76 şi Neagoe în min. 73.

Rezultatate:
Codlea-Dumbrăviţa 5-0
Cristian-Rupea 3-1
Victoria-Aripile 4-3
Berivoi-Hurez 5-1
Tărlungeni-ASSR 0-3
Homorod-Colţea 2-2
Zărneşti-Săcele 3-2
Voila-Steagu Roşu 2-2
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Sanda  - Etapa de Paste   |17-04-2018 10:07:56
Precizia Săcele - Chimia Oraşul Victoria 5-1
AS SR Braşov - Olimpic
Zărneşti 3-0 ( Poverlovici 7, Strătilă 45-pen, Vîrlan 72)
Voinţa Hurez -
Aripile Braşov 1-0
Prietenii Rupea - Inter Tărlungeni 0-3
ACS Steagu Roşu
Braşov - ACSM Codlea 3-0
Colţea Braşov - Olimpic Voila 10-1
Carpaţi Berivoi
- Cetatea Homorod 2-1
David  - RIP Nitu Mihai   |24-04-2018 08:09:55
A modelat atatia fotbalisti,atat ca sportivi,dar mai ales ca oameni! si nici un
cuvant despre disparitia antrenorului Nitu Mihai cunoscut sub numele de nea
Misu!...Dumnezeu sa- odihneasca in pace!
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 560 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4237626

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare