Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Rețete by Florin Baki Pulpă de berbec cu sos vînătoresc
Pulpă de berbec cu sos vînătoresc Email
Luni, 02 Aprilie 2018 18:23

Ingrediente:
 

2,5 kg pulpă berbec cu os
100 ml ulei
2 cepe
2 morcovi
0,75 g făină
1 pahar mic de oţet
2 căţei de usturoi
1 lingură zahăr
1 lingură muştar
2 foi de dafin
400 g macaroane
200 g smîntînă
Sare, piper

Mod de preparare:
 

     Ustroiul, ceapa, morcovul se curăţă, se spală şi se taie mărunt. Macaroanele se fierb în apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj. Carnea se înpănează cu usturoi, se pune într-o tavă cu 50 ml ulei şi 50 ml apă şi se frige la cuptor. Ceapa şi morcovul se înăbuşe în 50 ml ulei şi 50 ml apă. Cînd ceapa devine aurie se adaugă făina dizolvată în 100 ml apă rece, muştarul, sare, oţet, foi de dafin şi 1,6 l apă. Se adaugă şi carnea friptă şi se lasă la fiert 60 min. După ce s-a fiert carnea se scoate se porţionează şi sosul se pasează peste carne. Se adaugă zahărul caramelizat şi smîntînă şi se mai fierb 5 minute. Se serveşte pe un platou cu bucăţile de carne de berbec peste care se toarnă sosul în care au fiert.

 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,Guvernantii sînt vinovati dacă nu mai sînt bani de pensii peste 10 ani“

 

     Un studiu recent realizat de americani şi dat publicităţii dezvăluie o situaţie dezastruoasă pentru români: peste 10 ani nu vor mai fi bani pentru plata pensiilor. Deşi pentru mulţi români cazul pare a fi ipotetic, există persoane care cred că studiul scoate la lumină realitatea cruntă a României de după anul 2030. Pe atunci va exista o disproporţie covîrşitoare între numărul de pensionari şi numărul persoanelor care deţin un loc de muncă şi care cotizează la bugetul de stat. Ritmul în care tinerii pleacă din ţară pentru a munci peste hotare şi scăderea natalităţii sînt principalele cauze care pot creiona o situaţie dezastruoasă peste 10 ani în România. Lipsa unei strategii de viitor pentru România pe care guvernele care s-au perindat la conducerea ţării în ultimele trei decenii, dezvoltarea afacerilor personale ale celor de la ptuerea din România pe spatele bugetului public, dar şi promovarea non-valorilor în funcţii cheie de la nivel naţional, judeţean şi local completează lista cauzelor care,

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 547 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 755
Număr afişări conţinut : 4137583

Informatii utileZiare