Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Mică publicitate Fotbal, Liga a IV-a
Fotbal, Liga a IV-a Email
Luni, 02 Aprilie 2018 16:17

     Sîmbătă, 31 martie, a avut loc cea de-a doua etapă a returului Ligii a IV-a. Săptămîna trecută nu s-a jucat, Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Braşov, amînînd etapa din cauza vremii nefavorabile. În această rundă au fost programate mai multe meciuri extrem de interesante. Liderul seriei, ASSR Braşov a făcut deplasarea la Victioria pentru a juca cu formaţia antrenată de Florin Nechifor. Se ştie faptul că pe terenul Chimiei se cîştigă foarte greu. Nu asta s-a întîmplat în meciul de sîmbătă, cînd oaspeţii s-au impus fără emoţii cu scorul de 4-0, după ce la pauză scorul era 2-0. Meciul a început pe fondul de dominare al formaţiei vizitatoare, dominare ce s-a menţinut pe durata întregului joc. Fotbaliştii din Victoria au jucat cu ambiţie, însă nu a fost de ajuns. În minutul 18, Strătilă reuşeşte deschiderea scorului la capătul unei acţiuni cursive de atac. Şapte minute mai tîrziu acelaşi Strătilă reuşeşte să dubleze avantajul echipei sale, transformînd cu siguranţă o lovitură de pedeapsă. În repriza secundă, oaspeţii au mai marcat de două ori prin Horia Popa iar ASSR Braşov continuă lupta pentru promovarea în Liga a III-a.
     Un alt meci extrem de interesant s-a jucat la Voila, acolo unde formaţia antrenată de Mircea Suciu a primit vizita formaţiei Carpaţi Berivoi. În derby-ul Ţării Făgăraşului s-au impus oaspeţii cu scorul de 3-1, după ce la pauză nici una dintre cele două formaţii nu a reuşit să marcheze vreun gol. În primul minut Berivoiul a ratat o mare ocazie de gol. Deşi nu s-a marcat în prima parte a jocului, ocaziile la cele două porţi nu au lipsit. Portarul formaţiei din Voila, Marcu şi-a salvat în numeroase situaţii formaţia sa. Trifan a fost, de cealalată parte, cel mai perculos jucător pentru poarta juniorului Vulea. În minutul 50, Dorel Bica reuşete deschiderea scorului printr-un şut la colţul lung din interiorul suprafeţei de pedeapsă. În minutul 64 Trifan restabileşte egalitatea din lovitură de pedeapsă. Un minut mai tîrziu, Grapă ,,prinde“ un şut senzaţional de la 30 de metri iar Carpaţi Berivoi preia din nou conducerea pe tabela de marcaj. În ultimul minut de joc oaspeţii mai punctează o dată, impunîndu-se clar la Voila. 

 

Echipe:
Olimpic: Marcu, T. Benţea, V. Bentea, Trifan, Scapciu, Maican, Puia, Gabor, Lazăr, Veconi, Stroia.
Carpaţi: Vulea, Lie, Grigoraşi, Vereş, Andronic, Bosancu, Grapă, Poparad, Bica, Horjea, Barbu.

Rezultate:
Victoria-ASSR 0-4
Aripile-Săcele 1-2
Zărneşti-Rupea 1-0
Cristian-Stegu Roşu 2-2
Tărlungeni-Dumbrăviţa 5-0
Codlea-Colţea 1-0
Homorod-Hurez 1-2.
 

Comments
Comentariu nou Cautare
Fan  - Bravo hurez   |02-04-2018 19:29:35
Primele puncte în deplasare, felicitări voința!
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 563 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

7.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4237626

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare