Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
COMUNICAT DE PRESĂ - BISERICA CETATE DIN CODLEA SE REABILITEAZA Email
Miercuri, 28 Martie 2018 11:00

 

BISERICA CETATE DIN CODLEA SE REABILITEAZA (click)

 

     Proiectul LUCRARI DE REPARARE, CONSERVARE, RESTAURARE SI INTRODUCERE IN CIRCUITUL TURISTIC AL ANSAMBLULUI BISERICII EVANGHELICE FORTIFICATE CODLEA, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Biserica Evanghelica Codlea și are o valoare totală de cca 3,197 milioane lei (suma reprezentând valoarea totală a proiectului conform contractului), din care cca 3,015 milioane lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 665 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4241024

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare