Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Curăţenie de primăvară Email
Luni, 26 Martie 2018 19:19

     În perioada 20 – 31 martie a.c., a început acţiunea de curăţenie de primăvară organizată de Primăria Victoria, campania fiind intitulată ,,Împreună pentru un oraş mai curat”. ,,Invităm toţi cetăţenii oraşului, agenţii economici şi instituţiile publice să participe la acţiunea de salubrizare a zonelor verzi din jurul imobilelor, iar colectarea deşeurilor vegetale vor fi ridicate cu utilajele primăriei” a spus primarul Gheorghe Cristian. În luna aprilie a.c., în zonele de case resturile vegetale vor fi ridicate conform unui program. Pe str. Chimiştilor şi str. Negoiu angajaţii de la Victoria Parc Industrial vor ajunge în zilele de 12 şi 26 aprilie 2018. Pe str. Moldoveanu şi str Oltului în zilele de 5 şi 19 aprilie 2018, iar pe str. Salcîmilor, str. Libertăţi şi Stadionului în zilele de 13 şi 27 aprilie 2018. ,,Resturile vegetale vor fi scoase din curtea imobilului cu o zi înainte de a fi ridicate, la limita carosabilului, fără a împiedica circulaţia. Strict interzisă pe domeniul public sau lîngă ghenele de gunoi este depozitatrea resturilor din construcţii şi alte bunuri cum ar fi mobilier. Pentru ridicarea acestor deşeuri trebuie să vă adresaţi la SC Victoria Parc Industrial SRL” a spus Marian Baciu d ela SC Victoria Parc Industrial SRL.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 640 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

9.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4176906

Informatii utileZiare