Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Curăţenie de primăvară Email
Luni, 26 Martie 2018 19:19

     În perioada 20 – 31 martie a.c., a început acţiunea de curăţenie de primăvară organizată de Primăria Victoria, campania fiind intitulată ,,Împreună pentru un oraş mai curat”. ,,Invităm toţi cetăţenii oraşului, agenţii economici şi instituţiile publice să participe la acţiunea de salubrizare a zonelor verzi din jurul imobilelor, iar colectarea deşeurilor vegetale vor fi ridicate cu utilajele primăriei” a spus primarul Gheorghe Cristian. În luna aprilie a.c., în zonele de case resturile vegetale vor fi ridicate conform unui program. Pe str. Chimiştilor şi str. Negoiu angajaţii de la Victoria Parc Industrial vor ajunge în zilele de 12 şi 26 aprilie 2018. Pe str. Moldoveanu şi str Oltului în zilele de 5 şi 19 aprilie 2018, iar pe str. Salcîmilor, str. Libertăţi şi Stadionului în zilele de 13 şi 27 aprilie 2018. ,,Resturile vegetale vor fi scoase din curtea imobilului cu o zi înainte de a fi ridicate, la limita carosabilului, fără a împiedica circulaţia. Strict interzisă pe domeniul public sau lîngă ghenele de gunoi este depozitatrea resturilor din construcţii şi alte bunuri cum ar fi mobilier. Pentru ridicarea acestor deşeuri trebuie să vă adresaţi la SC Victoria Parc Industrial SRL” a spus Marian Baciu d ela SC Victoria Parc Industrial SRL.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 1418 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4313108

Horoscop zilnicZiare