Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Curăţenie de primăvară Email
Luni, 26 Martie 2018 19:19

     În perioada 20 – 31 martie a.c., a început acţiunea de curăţenie de primăvară organizată de Primăria Victoria, campania fiind intitulată ,,Împreună pentru un oraş mai curat”. ,,Invităm toţi cetăţenii oraşului, agenţii economici şi instituţiile publice să participe la acţiunea de salubrizare a zonelor verzi din jurul imobilelor, iar colectarea deşeurilor vegetale vor fi ridicate cu utilajele primăriei” a spus primarul Gheorghe Cristian. În luna aprilie a.c., în zonele de case resturile vegetale vor fi ridicate conform unui program. Pe str. Chimiştilor şi str. Negoiu angajaţii de la Victoria Parc Industrial vor ajunge în zilele de 12 şi 26 aprilie 2018. Pe str. Moldoveanu şi str Oltului în zilele de 5 şi 19 aprilie 2018, iar pe str. Salcîmilor, str. Libertăţi şi Stadionului în zilele de 13 şi 27 aprilie 2018. ,,Resturile vegetale vor fi scoase din curtea imobilului cu o zi înainte de a fi ridicate, la limita carosabilului, fără a împiedica circulaţia. Strict interzisă pe domeniul public sau lîngă ghenele de gunoi este depozitatrea resturilor din construcţii şi alte bunuri cum ar fi mobilier. Pentru ridicarea acestor deşeuri trebuie să vă adresaţi la SC Victoria Parc Industrial SRL” a spus Marian Baciu d ela SC Victoria Parc Industrial SRL.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 626 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4241014

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare