Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Apeluri 112 Email
Luni, 26 Martie 2018 18:57

     Paramedicii făgărășeni au fost solicitați în perioada 20 – 22 martie a.c., la cinci intervenții. Marți, 20 martie a.c., în localitatea Perșani, o persoană de 56 de ani, acuza dureri intercostale. Victima a fost monitorizată și transportată la Spitalul Municipal Făgăraș. Miercuri, 21 martie a.c., în jurul orei 14.20, B.A. de 28 de ani din Rodbav a sunat la numărul unic de urgență și anunța că are o plagă la membrul superior drept. Tînăra a fost monitorizată și transportată la spital. În jurul orei 16. 10 paramedicii au fost solicitați în localitatea Toarcla, unde T.G. de 71 de ani, avea o infecție gravă la genunchi. Victima a fost monitorizată și transportată la spital unde a fost internată pentru îngrijiri medicale de specialitate. În jurul orei 20.25 o femeie de 87 de ani, de pe strada Narciselor din Făgăraş, a făcut o criză epileptică, iar paramedicii ajunși la fața locului au monitorizat cazul și au transportat-o la spital. Joi, 22 martie a.c., M.C. de 28 de ani a fost victima unei agresiuni şi a fost transportat la spital.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

În ediţia tipărită

,,România este colonia puterilor străine”
 

     Nu mai încape îndoială că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, iar factorii responsabili nu fac nimic pentru a redresa ţara din punct de vedere economic, politic şi administrativ. Zilnic sîntem martori la tot felul de legi care se abat drastic de la normalitate şi de la bunul simţ. Au fost adoptate acte normative de către Parlament şi de Guvern care contravin bunului mers al ţării, dar care apără interesele politicienilor, grupurilor de persoane aflate în funcţii înalte, companiilor de tot felul şi puterilor străine. Aşa cum arată astăzi România, putem spune fără să greşim, că România a ajuns, în an centenar, o colonie străină. Unirea realizată prin mari sacrificii în 1918 de străbunicii noştri, astăzi este pe cale să fie dezmembrată la ordinul marilor puteri aplicat de persoane aflate în conducerea ţării. (continuare doar în ediţia tipărită)

 

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 661 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 769
Număr afişări conţinut : 4241025

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare