Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Apeluri 112 Email
Luni, 26 Martie 2018 18:57

     Paramedicii făgărășeni au fost solicitați în perioada 20 – 22 martie a.c., la cinci intervenții. Marți, 20 martie a.c., în localitatea Perșani, o persoană de 56 de ani, acuza dureri intercostale. Victima a fost monitorizată și transportată la Spitalul Municipal Făgăraș. Miercuri, 21 martie a.c., în jurul orei 14.20, B.A. de 28 de ani din Rodbav a sunat la numărul unic de urgență și anunța că are o plagă la membrul superior drept. Tînăra a fost monitorizată și transportată la spital. În jurul orei 16. 10 paramedicii au fost solicitați în localitatea Toarcla, unde T.G. de 71 de ani, avea o infecție gravă la genunchi. Victima a fost monitorizată și transportată la spital unde a fost internată pentru îngrijiri medicale de specialitate. În jurul orei 20.25 o femeie de 87 de ani, de pe strada Narciselor din Făgăraş, a făcut o criză epileptică, iar paramedicii ajunși la fața locului au monitorizat cazul și au transportat-o la spital. Joi, 22 martie a.c., M.C. de 28 de ani a fost victima unei agresiuni şi a fost transportat la spital.

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunturi!

Compania PUROLITE oferă asigurări că activitatea sa nu poluează!

     Compania brașoveană PUROLITE a demarat în acest an o campanie de comunicare transparentă și de informare a locuitorilor din zona Victoria – Ucea – Făgăraș, privind activitatea sa, respectarea normelor legale referitoare la poluare și eforturile și investițiile privind creșterea calității aerului în zonă.
     Purolite se angajează să informeze populația atât în ceea ce privește sesizările primite de companie sau autorități, cât și în ceea ce privește investițiile și măsurile luate pentru a asigura un mediu curat și sănătos în zonele învecinate. 

În ediţia tipărită

,,Statul încurajează lenea”

 

     Mulţi cetăţeni din Ţara Făgăraşului sînt revoltaţi pe beneficiarii de ajutor social care sînt apţi de muncă, dar preferă să primească bani de la stat fără să facă nimic. Le aduc calificative de ,,puturoşi” ,,leneşi” şi le cer să meargă la muncă pentru a obţine banii din care să trăiască.

Citește mai departe...
 
O mînă întinsă bătrînilor săraci si neputinciosi

 

     Căminul de bătrîni ,,Castanul” este locul unde îşi găsesc adăpost şi persoanele singure, neputincioase şi cu venituri foarte mici. În ultimii doi ani, patru femei trecute de 65 de ani au ajuns la ,,Castanul” în urma solicitării asistenţilor sociali din primării sau a asistenţilor medicali din spitale.

Citește mai departe...
 

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 641 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Horoscop zilnic

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 762
Număr afişări conţinut : 4176916

Informatii utileZiare